Σε μία σεμνή εκδήλωση του Σωματείου Κρήτης Γονέων, Κηδεμόνων – Φίλων Παιδιών με Μαθησιακές Δυσκολίες και Δυσλεξία, πραγματοποιήθηκε  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορωνου, Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, δίνοντας, με το λόγο που έβγαλε, θάρρος και δύναμη σε γονείς και παιδιά.

Συγκεκριμένα τόνισε οτι ο Θεός, δεν έχει αφήσει κατά την ημέρα της Βαπτίσεως του κάθενος, κανέναν χωρίς χαρίσματα! Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του χαρίσματα τα οποία αν τα καλλιεργήσει με ουσιαστικό τρόπο, θα τον κάνουν ξεχωριστό στη ζωή του.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Σωματείου κα Ειρήνη Μαστοράκη, ευχαρίστησε τον Πρωτοσύγκελλο για τα θεραπευτικά του λόγια, και μίλησε για την ιδιαιτερότητα του Σωματείου και την προσφορά του!

«Πολύ χρόνο, υπομονή και αγάπη χρειάζονται τα παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες», τόνισε επίσης. Όπως ανέφερε η ίδια, ο Σύλλογος λαμβάνει μία σειρά πρωτοβουλιών με στόχο τη στήριξη των γονέων – μελών του που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, όπως: δωρεάν μαθήματα, δωρεάν επισκέψεις σε ειδικό κ.ά.

Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Εμμ. Φραγκάκης .

imka.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook