Νέες συναντήσεις ξενοδόχων και παραγωγών της Κρήτης για την προώθηση Κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία του νησιού διοργανώνουν τα Επιμελητήρια Κρήτης σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου, μετά την άκρως επιτυχημένη πρωτοβουλία που ξεκίνησε πέρυσι.

Το δεύτερο Παγκρήτιο Forum προώθησης των Κρητικών προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και θα περιλαμβάνει, αποκλειστικά και μόνο, κατ’ ιδίαν συναντήσεις ξενοδόχων, διευθυντών/ υπεύθυνων προμηθειών ξενοδοχείων της Κρήτης και παραγωγών/μεταποιητών κρητικών προϊόντων.

Το δεύτερο Παγκρήτιο Forum στηρίζει επίσης η Περιφέρεια Κρήτης, και οι ακόλουθοι φορείς:

• ΓΕΩΤ.Ε.Ε - Παράρτημα Ανατολικής Κρήτης,

• Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων,

• Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης,

• Σύνδεσμος Τυποποιητών Ελαιολάδου Κρήτης,

• Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου,

• Ανοιχτή Σύμπραξη Τουριστικής Ανάπτυξης Κρήτης

• Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης

Στόχος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - μέλος του Enterprise Europe Network – που είχε την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, είναι η συνεργασία πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα ώστε τα τοπικά προϊόντα να προωθηθούν και ν’ αναδειχθούν στην κουζίνα των κρητικών ξενοδοχείων και κατά την φετινή τουριστική περίοδο, αποτελώντας τους πρεσβευτές της κρητικής διατροφής στο εξωτερικό, μέσω των φιλοξενούμενων τουριστών.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Επιμελητήριο Ηρακλείου - οδός Κορωναίου 9 στο Ηράκλειο – στη διάρκεια προκαθορισμένων ραντεβού εξάλεπτης διάρκειας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει οπωσδήποτε να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στις συναντήσεις μέχρι την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου:
κ. Μιχάλης Καθαράκης, τηλ: 2810 344738 e-mail: [email protected], και
κ. Έφη Κουτεντάκη, τηλ: 2810 302731 e-mail: [email protected]