Κάποια στιγμή θα έχανε… Έστω και αν αγωνίστηκε χωρίς πέντε βασικούς, ο ΟΦΗ ηττήθηκε από τον Πανθρακικό ,με 1-0 στην Κομοτηνή, παίρνοντας για σουβενίρ, τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και μια κάκιστη διαιτησία του διαιτητή Σφήκα. 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στο γκολ του Σουλτανίδη, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το δώρο της άμυνας των Κρητικών…

Το ματς 
Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το ματς με τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια,, αριστερά στην άμυνα τον Πίτσο, δεξιά τον Γαλανόπουλο και τους Μπερτίν και Γεωργίου στόπερ. Στη μεσαία γραμμή Βερόν και Μπουλούτ είχαν αναλάβει να κάνουν την «βρώμικη» δουλειά και πιο μπροστά σε ρόλο οργανωτή ήταν ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς. Στην επίθεση οι Γιακούμπου και Κιάσσος ήταν στις άκρες και στην κορυφή έπαιξε ο Ανέστης Αγρίτης. 
Ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά και απείλησε στο 2’ όταν ο Νατσούρας έστειλε τη μπάλα στην περιοχή, ο Σουλτανίδης πήγε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Γεωργίου την τελευταία στιγμή αποσόβησε τον κίνδυνο και στο 8’ ο Βεζυρίδης μπλόκαρε το σουτ του Περπερίδη. 
Ο ΟΦΗ απάντησε στις ευκαιρίες με τον Αγρίτη στο 19’ όταν πήρε τη μπάλα από τον Γιακούμπου, έκανε το σουτ, όμως ο Βαγγελόπουλος απομάκρυνε στη γραμμή. 
Ο τραυματισμός του Γακούμπου άλλαξε τα σχέδια του Νίκου Αναστόπουλου που πέρασε στο ματς τον Βλόνταρτσικ ενώ πρόβλημα στο ματς αντιμετώπισε και ο Μπουλούτ ο οποίος πάλεψε όσο μπορούσε. 
Η αλλαγή αυτή έφερε ανακατατάξεις και έδωσε αέρα στον Πανθρακικό που απείλησε στο 28’ με τον Σουλτανίδη ενώ ο ίδιος παίκτης θα σκοράρει στο 41’ όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος, πήρε τη μπάλα και με ψύχραιμο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βεζυρίδη. 
Κλασικές ευκαιρίες
Στην επανάληψη ο ΟΦΗ πάλεψε όμως του έλειψε το γκολ. Ένα λεπτό έπειτα από την έναρξη του δεύτερου σαρανταπενταλέπτου, ο Αγρίτης έχασε σημαντική ευκαιρία όπως και ο Κάλαϊτζιτς λίγα δευτερόλεπτα πιο μετά.
Στο 53’ ο Κιάσσος χάνει τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, όπως και ο Βλόνταρτσικ στο 84’ που έκανε την κεφαλιά αλλά ο Κουτσόπουλος την απομάκρυνε με την βοήθεια του δοκαριού. 
Πανθρακικός (Σ. Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Τζιωρτζόπουλος, Περπερίδης (80\’ Ορλάντο), Βαγγελόπουλος, Νατσούρας, Λιαπάκης, Ζησόπουλος, Μαλκί (58\’ Νίκες), Ρομπέρ, Ούλμερ, Σουλτανίδης.
ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Πίτσος, Γαλανόπουλος, Μπερτίν, Γεωργίου, Βερόν, Μπουλούτ (52\’ λ.τ. Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς, Γιακούμπου (23\’ λ.τ. Βλόνταρτσικ), Αγρίτης, Κιάσσος (79\’ Κατσικογιάννης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook