Με ένα γκολ στην αρχή του παιχνιδιού κι ένα στις αρχές του β\’ ημιχρόνου ο Αετός πήρε νίκη-«ανάσα» απέναντι στην Ιεράπετρα με 2-0 και έμεινε «ολοζώντανος» στο παιχνίδι της παραμονής μειώνοντας την διαφορά στους 2 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα των Ανωγείων ο Γιάννης Σούρσος που σκόραρε στο 5’ και στο 65’ και έδωσε ένα σπουδαίο «τρίποντο» στην ομάδα τους.

 

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και πήρε το πάνω… χέρι από το 5’ με το γκολ του Σούρσου. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά και οι φάσεις ελάχιστες μπροστά στις δυο εστίες. Τελικά το γκολ του Σούρσου στο δεύτερο ημίχρονο (65’) έδωσε τη νίκη στον Αετό, που είχε και δοκάρι με τον Σφακιανάκη στο 83’. Πριν το παιχνίδι αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα των Ανωγείων τίμησε με μια ανθοδέσμη τον Γκινή, παίκτη πλέον της Ιεράπετρας, ο οποίος πριν δυο χρόνια με τη φανέλα του Αετού είχε πετύχει το γκολ-σωτηρίας με την Κριτσά.

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

5’ ΓΚΟΛ: Από το γύρισμα του Βλαστού ο Σούρσος με σουτ στην κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

 

14’  Το φάουλ του Σκύβαλλου θα κοντράρει στον Μανιαδάκη και θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 

40’ Σέντρα – σουτ του Χατζηανδρέου, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Καλομοίρης.

 

46’  Εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι Γκινή, η μπάλα στρώθηκε στο Δεδελετάκη που πλάσαρε για να διώξει με τα πόδια ο Καλομοίρης.

 

50’ Κόρνερ του Γκινή, κεφαλιά του Δεδελετάκη άουτ.

 

53’ Κόρνερ του Χριστοφή, κεφαλιά του Παναγόπουλου, άουτ

 

65’  ΓΚΟΛ: Κάθετη πάσα του Μ. Σπαχή, βγάζει τετ-α-τετ τον Σούρσο, που με δυνατό σουτ στο δεξί παραθυράκι της εστίας κάνει το 2-0.

 

83’ Σέντρα-σουτ Σφακιανάκη στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

 

88’ Πάσα του Βλαστού στον Νικηταρά που πλασάρει άστοχα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 

93’ Σουτ του Σκύβαλλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

 

 

 

Αετός Ανωγείων: Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Χριστοφής, Μανιαδάκης, Μουρτζάκης, Χαλκιόπουλος, Καπιζιώνης (41’ λ.τ. Παναγόπουλος), Σφακιανάκης, Μ. Σπαχής (76’ Χαραλαμπάκης), Σούρσος (86’ Νικηταράς) Βλαστός.

 

Ιεράπετρα: Αλευράς, Τοψιδέλης, Χατζηγιαννάκης, Τσελέπης, Χατζάκης, Χατζηανδρέου, Γκινής (66’ Κουγιουμουτζάκης), Χρυσοφάκης, Δεδελετάκης, Σκύβαλλος, Τσαμπανάκης (71’ Μπαριτάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook