Τις τελευταίες ώρες του στα Χανιά σαν ποδοσφαιριστής του Πλατανιά διανύει ο Άκης Μαζιώτης. Ο Μεγαρείτης ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Βύζαντα θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους είχε ελάχιστες συμμετοχές και έπαιξε ως βασικός μόνο στο εκτός έδρας ματς με τον Πανηλειακό.

 

Πέρα του ότι δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Τίμου Καβακά για την ενδεκάδα του Πλατανιά ο κυριότερος λόγος που αποχωρεί από την ομάδα είναι η συμπεριφορά του, που έχει ενοχλήσει τους υπεύθυνους της ομάδας, αλλά και ο χαρακτήρας του. Μάλιστα μετά το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, τον Βύζαντα, είχε τιμωρηθεί από τον προπονητή του και την διοίκηση για το επεισόδιο που είχε δημιουργήσει μετά την λήξη του αγώνα με παίκτη της ομάδας των Μεγάρων. Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναμένεται να εκδοθεί την Δευτέρα.

 

 

Ακολουθεί ο Κομπογεννιτάκης (;)

 

Πάντως ο Μαζιώτης ίσως να μην είναι ο μοναδικός που θα «αποχαιρετήσει» τον Πλατανιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον ίδιο… δρόμο θα ακολουθήσει ενδεχομένως και ο Ζαχαρίας Κομπογεννιτάκης. Ο νεαρός μεσοαμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Καβακά και αναμένεται κι αυτός να αποτελέσει παρελθόν. Είναι ενδεικτικό ότι ενώ δεν ήταν πλήρης η αποστολή του Πλατανιά για την Σαλαμίνα είχε αποκλειστεί και έμεινε στα Χανιά ενώ τον Ιανουάριο είχε συμφωνήσει να συνεχίσει ως δανεικός στον Ακρίτα αλλά είχε προκύψει τότε πρόβλημα με τις μεταγραφές της ομάδας του Αποκόρωνα και «ναυάγησε» η μεταγραφή αυτή. Το δεδομένο όμως είναι ότι μέχρι το τέλος της σαιζόν το ρόστερ του Πλατανιά έχει «μικρύνει» αρκετά και δεν υπάρχουν πολλές λύσεις στα χέρια του Τίμου Καβακά. Το πρόβλημα θα γίνει μεγαλύτερο αν η χανιώτικη ομάδα περάσει στην διαδικασία των μπαράζ για άνοδο στην Football League.

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook