ΔΕΥΤΕΡΑ
Η Νόρα διαβάζει ένα μήνυμα στο κινητό του Λουκά και υποψιάζεται ότι την απατάει, αγνοώντας το σχέδιο του Λουκά και της Αμαλίας για να ζηλέψει ο Πέτρος. Η Νταίζη είναι τώρα και επίσημα χήρα Μπέλλου και ελπίζει να είναι και η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του. Η Στέλλα ζητάει από τη Νόρα να της πει όλη την αλήθεια για τα διαμάντια και την συμβουλεύει να ευχαριστήσει τη Νταίζη για τη βοήθειά της. Οι κοπέλες προσπαθούν να παρηγορήσουν τη Νόρα και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Λουκάς την απατάει. Ο Νικόλας προειδοποιεί τον Λουκά ότι δεν θα καλύψει την παράνομη σχέση του, αλλά ο Λουκάς δεν δείχνει να καταλαβαίνει την σοβαρότητα της κατάστασης και είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τη Στέλλα να κάνει σχέση με τον Πέτρο. Η Εριέττα φοβάται ότι θα μπλεχτεί άδικα στη δολοφονία της \’Αννας και ο Στέφανος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Η Δάφνη προσπαθεί να ψαρέψει τον Νικόλα για πληροφορίες σχετικά με την παράνομη σχέση του Λουκά, αλλά ο Νικόλας δεν γνωρίζει τίποτα. Ο αστυνόμος αιφνιδιάζει τον Λουκά ρωτώντας τον αν γνωρίζει το όνομα Αραβαντινός.

ΤΡΙΤΗ
Ο Λουκάς αρνείται ότι γνωρίζει το όνομα Αραβαντινός και ο αστυνόμος τον προειδοποιεί να μην εκμεταλλευτεί τη φιλία τους, γιατί αργά ή γρήγορα θα φτάσει στην αλήθεια. Η Στέλλα προσπαθεί να διασταυρώσει πληροφορίες για την υπόθεση των διαμαντιών, αλλά η Αμαλία την συμβουλεύει να μην ανακατεύεται, γιατί θα βρεθεί μπλεγμένη. Ο Λουκάς ενημερώνει την Εριέττα ότι η αστυνομία έχει εντοπίσει το όνομα του βιολογικού τους πατέρα, του Διονύση Αραβαντινού. \’Ολοι πια φοβούνται ότι θα βγουν στο φως τόσο οι δολοφονίες όσο και όλες οι βρόμικες δουλειές της παλιάς παρέας. Η Νόρα είναι απόμακρη και ο Λουκάς, για να την χαροποιήσει, αποφασίζει να γυρίσει και να δουλέψει στο δικηγορικό της γραφείο. Το σχέδιο της Αμαλίας και του Λουκά αρχίζει να αποδίδει καρπούς, καθώς ο Πέτρος πιστεύει ότι η Αμαλία έχει σχέση με άλλον άντρα. Η Νόρα ελέγχει το κινητό του Λουκά και βρίσκει νέα μηνύματα που της επιβεβαιώνουν την υποψία. Αυτό την οδηγεί στην απόφαση να τον χωρίσει. Ο Λουκάς, από την άλλη, παίρνει την απόφαση να πει όλη την αλήθεια στον αστυνόμο.

ΤΕΤΑΡΤΗ
Ο αστυνόμος αποκαλύπτει στη Νταίζη ότι ο αδερφός του Μπέλλου δολοφονήθηκε πριν από μερικά χρόνια και εκείνη, παριστάνοντας την ανήξερη, του εξιστορεί ότι της παρουσίασε έναν ψεύτικο αδερφό και ότι δεν γνώριζε τίποτα από όλα αυτά. Η Εύα ανησυχεί για τη Μαρίλια και μέσα από συζήτηση καταφέρνει να μάθει ότι υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της. Η Μαρίλια, όμως, αρνείται να τους τον γνωρίσει και η συζήτηση καταλήγει σε καυγά. Ο Νικόλας συμβουλεύει τον Λουκά να κερδίσει χρόνο με τον αστυνόμο και να μην του αποκαλύψει ακόμα την αλήθεια. Ο Λουκάς προσπαθεί να ερμηνεύσει τη συμπεριφορά της Νόρας και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν τον βοηθάει να πάρει τη σωστή απόφαση. Ο Πέτρος ανησυχεί ότι ο Λουκάς, για να τον εκδικηθεί, θα πει στον αστυνόμο όσα γνωρίζει και ζητάει από την Αντιγόνη να τον υποστηρίξει. Εκείνη, όμως, του ξεκαθαρίζει ότι από εδώ και μπρος θα φροντίσει μόνο για τον εαυτό της και το συμφέρον της. Η Εριέττα θεωρεί ότι είναι μοναδική ευκαιρία να εκδικηθούν τον Πέτρο, αλλά ο Στέφανος φοβάται ότι αυτή η αποκάλυψη θα τους επηρεάσει όλους. Η Νόρα ζητάει από τον Λουκά να χωρίσουν.

ΠΕΜΠΤΗ

Ο Λουκάς αναγκάζεται να πει στη Νόρα όλη την αλήθεια για το σχέδιο του με την Αμαλία και η Νόρα γίνεται ακόμα πιο έξαλλη. Θεωρεί αδιανόητο ότι ο Λουκάς κινήθηκε πίσω από την πλάτη της, χωρίς να την ενημερώσει. Του καταλογίζει ότι έχει καταντήσει να ζει μέσα από τις ζωές των άλλων και τίποτα δεν της θυμίζει πια τον Λουκά που αγάπησε. Η Νόρα μιλάει ανοιχτά στη Στέλλα για τις πράξεις του Πέτρου και της ζητάει να έχει τα μάτια της ανοιχτά. Η Αγγέλα βρίσκει ένα πανάκριβο ρολόι στα πράγματα της Μαρίλιας και πιστεύει ότι έχει μπλέξει με μεγαλύτερό της και μάλιστα παντρεμένο. Η Μαρίλια, θυμωμένη που μπλέκονται στα προσωπικά της, φεύγει από το σπίτι. Η Εύα ζητάει από τον Νικόλα να της μιλήσει και να μάθει τι συμβαίνει. Ο Λουκάς συνειδητοποιεί τα λάθη του και ακυρώνει το σχέδιο με την Αμαλία. Παράλληλα, γνωστοποιεί στην Εριέττα και στον Λευτέρη ότι πήρε την απόφαση να ξεμπροστιάσει τον Ρούσσο και πως οι ίδιοι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Ο Λουκάς ζητάει συγνώμη από τη Νόρα για τη συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό και εκείνη του δηλώνει τη συμπαράστασή της, στην απόφασή του να μιλήσει στον αστυνόμο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Ο Λουκάς αποκαλύπτει στον αστυνόμο ότι ο Διονύσης Αραβαντινός ήταν ο βιολογικός του πατέρας. Παράλληλα, του εξιστορεί όλα τα γεγονότα από τη βραδιά της δολοφονίας του, τις δουλειές που έκανε εκείνη η παρέα καθώς και την υπόθεση με τις παράνομες υιοθεσίες. Ο Πέτρος, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο, ζητάει και πάλι συμμαχία από την Αντιγόνη, αλλά εκείνη αρνείται. Επανέρχεται, όμως, στην αρχική της πρόταση, ζητώντας από τον Λουκά να την υπερασπιστεί στην επικείμενη δίκη της, με αντάλλαγμα να του πει πού είναι θαμμένο το πτώμα του πατέρα του. Η Δάφνη και ο Νικόλας ανησυχούν ότι ο Ρούσσος δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια και φοβούνται μήπως τελικά ο Λουκάς βγει χαμένος από την υπόθεση. Εκείνος, όμως, δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα και όλη η παρέα αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του. Η Στέλλα προσπαθεί να πείσει τη Νόρα να μην τα βάλουν με τον Πέτρο, γιατί θα καταστρέψουν το μέλλον τους. Η Νόρα, όμως, είναι ανένδοτη. Ο Πέτρος περνάει στην αντεπίθεση και φροντίζει να επισημάνει τόσο στον Στέφανο όσο και στον Νικόλα ότι, αν η καταγγελία αυτή πάρει διαστάσεις, θα καταστρέψει πολύ κόσμο. Ο Λουκάς μαθαίνει ότι ανώτερα στελέχη της αστυνομίας απομάκρυναν τον αστυνόμο από την υπόθεση του Ρούσσου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook