Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων κυρίως στα ορεινά και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα περιμένουμε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013.

Η θερμοκρασία στα παραθαλάσσια θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια τμήματα η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στα ορεινά θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, οι οποίοι γρήγορα θα ενισχυθούν σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και στο δυτικό Λιβυκό τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

ΧΑΝΙΑ
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 22/2, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 22/2, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 22/2, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 3-4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 22/2, αναμένεται βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook