Αίσθηση προκαλούν τα τηλεοπτικά πλάνα που αποκαλύπτουν την τεράστια έκπληξη του Υπουργού Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη, όταν του κατάσχουν το αυτοκίνητο!

Ας πάρουμε τα πράματα από την αρχή. Το πρωί μετέβησαν στο Υπουργείο Οικονομικών στη Λευκωσία δικαστικοί επιδότες. Στόχος τους να εκτελέσουν δικαστικά διατάγματα για κατάσχεση κρατικής κινητής περιουσίας ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι επιδότες κατέβασαν τον Υπουργό Εμπορίου από το αυτοκίνητο για να προχωρήσουν στην κατάσχεση του οχήματός του.

Ο Υπουργός εκείνη τη στιγμή «κόμπλαρε» βλέποντας τους δικαστικούς επιδότες, τις κάμερες και τα φλας να πέφτουν πάνω του. Χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα για να συνέλθει και να καταλάβει τι συμβαίνει.

Στο υπουργείο είχαν συγκεντρωθεί και φορτηγά ώστε να φορτωθούν αυτοκίνητα, έπιπλα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλος εξοπλισμός, με σκοπό να ακολουθήσει εκποίηση ώστε να πληρωθούν ιδιώτες, στους οποίους το κράτος χρωστάει χρήματα από 30 απαλλοτριώσεις.

Ο γενικός Διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών δεν επέτρεψε στους επιδότες να προχωρήσουν στην κατάσχεση και κλήθηκε η αστυνομία για να βοηθήσει στην εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων.

Ο Νεοκλής Συλικιώτης εξέφρασε την απαρέσκειά του για το όλο συμβάν και είπε ότι έχει… προεκλογική σκοπιμότητα.

24h.com.cy

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook