«Είναι λάθος το οποίο δημιουργεί μια κατάσταση αλαλούμ, αναξιοπιστίας και προς την ΔΥΠΕ και προς το υπουργείο και προς το γενικό λογιστήριο».

Με την φράση αυτή σχολίασε στο Flashnews.gr ο διοικητής της 7ης Διοίκησης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ.Μανώλης Φραγκιαδουλάκης, την αναστάτωση που προκλήθηκε αναφορικά με την υποτιθέμενη διακοπή των επιχορηγήσεων σε υποδομές της υγείας στην Κρήτη.

Μια αναστάτωση που δημιουργήθηκε όταν ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών κατάλογος φορέων που δεν παράδωσαν εγκεκριμένους προυπολογισμούς , σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε στο υπουργείο το Γενικό Λογιστήριο του κράτους.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ.Φραγκιαδουλάκης «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με κανένα νοσοκομείο. Έγινε λάθος ενημέρωση από το Γενικό Λογιστήριο» και διευκρινίζει :

«Έπρεπε να αποστείλουν προυπολογισμούς τα Νοσοκομεία και η ΔΥΠΕ εγκαίρως. Αυτό έγινε στο υπουργείο και στο Γενικό Λογιστήριο. Περιέργως δεν περιελήφθησαν αυτές οι βεβαιώσεις της έγκρισης προυπολογισμών στην ανακοίνωση του Γενικού Λογιστηρίου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook