Ο θάνατος του \”βασιλιά της ποπ\” το καλοκαίρι του 2009 ήταν μία είδηση που σόκαρε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, μεταξύ των οποίων και τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, με τον ισχυρό άνδρα της Φούλαμ να τιμάει τον Μάικλ Τζάκσον με την ανέγερση ενός δικού του αγάλματος στις όχθες του ποταμού Τάμεση και έξω από το γήπεδο της Φούλαμ.

Το \”δέσιμο\” όμως αυτό που είχε με τον διάσημο τραγουδιστή δεν ισχύει και για τους οπαδούς των \”κότατζερς\”, με αρκετούς από αυτούς να χρησιμοποιούν το Twitter για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για τη συγκεκριμένη κίνηση.

\”Το άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον πρέπει να είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου\”, έγραψε στη σελίδα του ο φίλος της ομάδας, Τζο Ρόμπερτς, με τον ομοϊδεάτη του Στίβεν Γουόρντ να προσυπογράφει:

\”Το άγαλμα αυτό δείχνει πολύ φθηνό. Είμαι τεράστιος θαυμαστής του MJ αλλά δεν μου αρέσει καθόλου\”.

Πέρα βέβαια από το θέμα της αισθητικής του αγάλματος, η σοβαρή \”ένσταση\” από πλευράς οπαδών έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Μάικλ Τζάκσον είχε παρακολουθήσει μόνο ένα ματς στο \”Κρέιβεν Κότατζ\” το 1999, αλλά παρόλα αυτά το άγαλμά του πήρε θέση δίπλα σε αυτό του θρύλου της Φούλαμ, Τζόνι Χάινς.

\"\"

Όσο για την αντίδραση του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ στο \”αντάρτικο\” των οπαδών; \”Πού είναι το περίεργο; Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου το λατρεύουν αυτό το άγαλμα.

Εάν μερικοί ηλίθιοι οπαδοί δεν καταλαβαίνουν και δεν εκτιμούν αυτό το δώρο μπορούν να πάνε στο διάβολο.

Δεν τους θέλω για οπαδούς της ομάδας μου. Εάν δεν καταλαβαίνουν και δεν πιστεύουν σε πράγματα που εγώ πιστεύω μπορούν να πάνε στην Τσέλσι ή όπου αλλού θέλουν.

Άνθρωποι κάνουν ουρές για να δουν το άγαλμα ερχόμενοι από κάθε γωνιά του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι κάτι για το οποίο είμαι υπερήφανος\”.

Να σημειωθεί πως το άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ανεγερθεί έξω από το \”Harrods\”, πριν ο Αλ Φαγέντ προχωρήσει στην πώληση του διάσημου πολυκαταστήματος.

\"\"




SPORT24.GR

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook