Το πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων είναι για τον Πλατανιά ο Θωμάς Ναζλίδης.

Ο 25χρονος επιθετικός της χανιώτικης ομάδας διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας όντας ο πρωταγωνιστής στις τρεις συνεχόμενες νίκες.

Ο Μακεδόνας φορ φιλοξενήθηκε μετά το παιχνίδι στην ιστορικότερη αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, την «Αθλητική Κυριακή».

Αναφορικά με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ δήλωσε: «Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ πριν την ισοφάριση».

Για τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του: «Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την θέληση που είχαμε για τη νίκη».

Για το αν κοιτάζει παραπάνω ο Πλατανιάς: «Όχι, δεν βλέπουμε παραπάνω. Ο στόχος μας είναι να σώσουμε την ομάδα».

Για το γεγονός ότι έχει κερδίσει ο Πλατανιάς στα Χανιά ΠΑΟ, Άρη, ΑΕΚ: «Στην έδρα μας είναι αλήθεια ότι είμαστε πιο δυνατοί. Βγάζει μια υγεία ο κόσμος, το χαίρετε και παίζουμε για να τον ευχαριστούμε. Το χαιρόμαστε κι εμείς όλο αυτό. Ο Πλατανιάς βρέθηκε πολύ απότομα στη Super League αλλά οργανώθηκαν γρήγορα οι άνθρωποι εδώ και έφτιαξαν ένα πολύ όμορφο γήπεδο. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και να χαίρεται ο κόσμος αυτόν τον άθλο και την επόμενη χρονιά».

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook