Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Εργοτέλη

Aκουσα τον κύριο Βαζάκα να μιλάει για αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι, αυτό που μπορώ να πω είναι πως είχαμε μια καλή εικόνα και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε η ήττα από την Δόξα στο 87΄.

Δώσαμε πολλές μάχες. Ξέραμε με ποιους παίζαμε, μια μια ομάδα που έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού που είναι δύσκολο να δεχθεί γκολ και είναι καλή στις αντεπιθέσεις. Ελέγχαμε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος μέχρι 20-30 μέτρα μετά την περιοχή μας και από εκεί και πέρα δεν κάναμε την κίνηση που χρειαζόταν και ο Ηρακλης κράτησε εύκολα το μηδέν πίσω.

Στο δεύτερο πιέσαμε περισσότερο, είχαμε καθαρό μυαλό. αρκετές φάσεις, όπως με τον Μπουχαλάκη αλλά ήταν βιαστικές στην τελική ενέργεια. Ζήτησα να έχουμε κάτω την μπάλα και να την γυρνάμε προς τα έξω. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις μια ομάδα που είναι αήττητη 19 παιχνίδια.

Τα Ψαχνά είναι μια ομάδα που δύσκολα χάνει και δύσκολα κερδίζει. Πιστεύω να πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια. Το σημερινό είναι μια νίκη ψυχολογίας. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος και από αύριο σκεφτόμαστε τον Απόλλων.

Ερωτηθείς για το αν πρέπει να υπάρξει ένα μεγαλύτερο ροτέισον στον Εργοτέλη ο Σίνισα Γκόγκιτς είπε

Κάποιοι θα αγωνίζονται λιγότερο και κάποιοι περισσότερο. Υπάρχει ένας κορμός, δεν μπορώ να βάλω σε ένα τέτοιο παιχνίδι κάποια παιδιά, κατευθείαν στα βαθιά.

Κάποια παιδιά πρέπει να μπούνε σταδιακά, δεν θέλω να τους κάψω. Είχα κάποια πράγματα στο μυαλό μου μέσα στην ομάδα, δυστυχώς όμως κάποιοι στην προπόνηση δεν με άφησαν ικανοποιημένο και δεν τους έβαλα.

Για την παρουσια του Βερπακόφσκις

Ο ανθρωπος είναι χωρίς προετοιμασία. Πρέπει να υπάρχει καλύτερη συνεργασία, είχε όμως ρις φάσεις. Εγω δεν μπορώ να πω είναι έμπειρος παίκτης. Λογικά θέλει διαχείριση και σιγά σιγα θα είναι ακόμα καλύτερος.

πηγή: athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook