Ο κ. Αβραμόπουλος μίλησε σε εκπροσώπους σημαντικών καναδικών εταιριών και στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων ελληνικής καταγωγής, στο Τορόντο.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας σε σημαντικούς κλάδους, όπως οι μεταφορές, ο τουρισμός, και η ναυτιλία καθώς και τις σημαντικές αλλαγές που συντελούνται στην ελληνική οικονομία παρουσίασε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Μιλώντας ενώπιον πλήθους επενδυτών και επιχειρηματιών καναδέζικων εταιρειών, ο υπουργός διαβεβαίωσε τους επιχειρηματίες ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές υλοποιούνται σε όλους τους τομείς, οδηγώντας στη διαμόρφωση ενός φιλόξενου, ασφαλούς και ελκυστικού επενδυτικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Ενημέρωσε ακόμα για τις σημαντικές αποφάσεις που έχουν ληφθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και που διέλυσαν τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν για τη θέση της Ελλάδας στο ευρώ και την Ευρώπη, για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού, για τη συνεπή εφαρμογή του μεταρρυθμιστικού προγράμματος, καθώς και για τη βελτίωση της διεθνούς εικόνας της χώρας.

 

skai.gr