Πάνω από 130 αθλητές από σωματεία από όλη την Ελλάδα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν αγώνα που τα είχε όλα, δύναμη, ρυθμό ενθουσιασμό και προπάντων θεατές που συμμετείχαν με θέρμη στα δρώμενα.

Συνολική συγκομιδή 5 μεταλλίων για τον ΤΑΛΩ ANEK LINES, με αιχμή του δόρατος τον Τζωρτζάκη Πολυχρόνη στην κατηγορία ανδρών, όπου με την βοήθεια των συναθλητών του Δρακάκη Γιάννη και Σταματάκη Σταύρο κατάφερε, να κερδίσει ένα χρυσό στο σκράτς και ένα αργυρό στους πόντους όπου πραγματοιποιήθηκαν πολύ δυνατές κούρσες.

Στην κατηγορία παίδων ο Κακαβελάκης Γιάννης τερμάτισε 3ος στους πόντους με ισοβαθμία με τον 2ο και Κοπανάκης Δημήτρης 2ος στο σκράτς.

Στην κατηγορία παμπαίδων παρά το γεγονός ότι έμπαιναν πρώτη φορά σε πίστα οι αθλητές του συλλόγου τα κατάφεραν πολύ καλά με τον Καλιβρετάκη Δημήτρη να τερματίζει 3ος στο σκράτς, 4ος ο Κατσοχειράκης Σπύρος και ακολούθησαν με πολύ καλά πλασαρίσματα, οι Πανηγυράκης και Κουβαριτάκης Γιάννης και ο Κορτσιδάκης Μάριος.

Στα 200μ καλύτερη επίδοση είχε ο Κουβαριτάκης Γιάννης όπου ήταν 5ος.

Στα 2 αγωνίσματα των Εφήβων Ατομική Καταδίωξη 3.000μ και Ατομική Χρονομέτρηση 1.000μ ο Κορτσιδάκης Μιχάλης ήταν 17ος και 18ος αντίστοιχα.

ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΟ ΣΙΡΚΟΥΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ Ο ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΣ Ο ΡΟΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε και την Κυριακή για τους άνδρες αθλητές της ομάδας στην πίστα των Μεγάρων όπου σε ένα αγώνα σιρκουί 42χ.λ.μ η άψογη συνεργασία των Δρακάκη, Ροβάκη, Σταματάκη και Τζωρτζάκη έπεφεραν 3 μετάλλια 2 χρύσά και 1 αργυρό.

Ο Ροβάκης Δημήτρης ξεκόλλησε απο την αρχή του αγώνα μαζί με άλλους 4 αθλητές και ακολούθησε ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης όπου μαζί με τον Μπούγλα Γιώργο κοντραρίστηκαν έως το τέλος για την πρώτη θέση στα σπρίντ και στην γενική με τελικό νικητή τον Χανιώτη πρωταθλητή.

Ο αειθαλής Ροβάκης Δημήτρης κατετάγη 2ος στους άνδρες και ο Δρακάκης Γιάννης 9ος στην γενική ενώ ο Σταματάκης Σταύρος είχε πτώση λίγο πριν το τέλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook