Ο Δήμος Φαιστού συνεχίζοντας τις δράσεις του στα προγράμματα δια βίου μάθησης δημιούργησε φέτος ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα γυμναστικής που απευθύνεται σε άτομα με ειδικές ανάγκες. 
Με την αμέριστη συμπαράσταση των γυμναστών που εργάζονται καθημερινά, κάτω από αντίξοες συνθήκες, πολλές φορές, στο στάδιο Μοιρών, ο Δήμος Φαιστού μέσω του προγράμματος αυτού προσφέρει τη δυνατότητα σε 15 άτομα τουλάχιστον, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, μέσα από ένα κατάλληλα σχεδιασμένο πρόγραμμα εκγύμνασης που απευθύνεται σε άτομα με δυσκολία στην κίνηση.
Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη στο στάδιο των Μοιρών, συνομίλησε τόσο με το γυμναστή κ. Στέλιο Νικολιδάκη, τον οποίο ευχαρίστησε προσωπικά για την πολύτιμη συμβολή του στο πρόγραμμα γυμναστικής, αλλά και με τους αθλητές που παρακολουθούν καθημερινά τις ειδικές ασκήσεις, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής.
Η Δήμαρχος σε δήλωση της τόνισε ιδιαίτερα την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να ασχοληθεί με θέματα που αφορούν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Η ευαισθησία που έχει επιδείξει, αποδεικνύεται έμπρακτα μέσα από τις δράσεις που αφορούν τη συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα, δηλώνοντας έμπρακτα την υποστήριξη της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook