Μια πρώην πορνοστάρ, γνωστή ως «το θεϊκό στήθος» στους θαυμαστές της, αποφάσισε να μπει… στο χώρο της πολιτικής. Η ίδια πιστεύει ότι το σεξαπίλ της δε θα σταθεί εμπόδιο στην πρόθεσής της να προσφέρει στους συμπολίτες της και τη χώρα της.

Ο λόγος για την Peng Dan, ή αλλιώς Diana Pang, από την Κίνα, η οποία ζήτησε από τους συμπολίτες της να την κρίνουν όχι για το παρελθόν της στο χώρο των ερωτικών ταινιών, αλλά για την απόδοσή της στο χώρο της πολιτικής τα επόμενα χρόνια.

Τον προηγούμενο μήνα έγινε γνωστό ότι η 40χρονη πρωταγωνίστρια από την πόλη Changsha έγινε μέλος του κόμματος CPPCC στην επαρχία Gansu.

Η κρατική εφημερίδα «Global Times» έσπευσε να σχολιάσει ότι η παρουσία της θα καταντήσει τη χώρα «περίγελο» στο διεθνές πολιτικό στερέωμα, ενώ η εφημερίδα «Beijing News» προχώρησε σε σχετική δημοσκόπηση ζητώντας από τους αναγνώστες της να σχολιάσουν την είδηση.

Πάνω από το 46% χαρακτήρισε την κίνησή της «ανάρμοστη», ενώ σχεδόν το 37% είπε ότι η κυρία Πενγκ θα πρέπει να κριθεί για τα έργα της και όχι για το παρελθόν της.

Η ίδια αντέκρουσε τους πολέμιούς της με αφοπλιστικό ύφος δηλώνοντας στην Daily Telegraph: «Το να είσαι σέξι δεν αναιρεί το να είσαι πατριώτης».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook