Η Lily Collins, κόρη του γνωστού τραγουδιστή Phil Collins, μόλις απέκτησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στη καριέρα της. Η 22χρονη κοπέλα θα υποδυθεί τη Χιονάτη σε μια 3D εκδοχή του γνωστού παραμυθιού, στο πλευρό της Julia Roberts, την οποία θα απολαύσουμε ως σατανική Βασίλισσα.

Η νεαρή ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστή από τη συμμετοχή της στη βραβευμένη με Oscar ταινία The Blind Side, όπου υποδυόταν την κόρη της Sandra Bullock.

Ο 60χρονος πατέρας της Phil Collins, που πρόσφατα δήλωσε ότι σταματάει το τραγούδι, όπως ήταν αναμενόμενο είναι ενθουσιασμένος. «Είναι ένας περήφανος μπαμπάς» είπε η Lily, η οποία είναι κόρη του τραγουδιστή από τον γάμο του με την αμερικανίδα Jill Tavelman.

\"\"

Η 22χρονη ηθοποιός ήθελε όσο τίποτε άλλο να παίξει σε αυτή τη ταινία, πράγμα που φαίνεται και από πρόσφατη δήλωσή της: «Η Χιονάτη ήταν το αγαπημένο μου παραμύθι όταν ήμουν μικρή και όταν άκουσα για τη ταινία ήξερα ότι έπρεπε να πάρω τον ρόλο».

Ο σκηνοθέτης Tarsem Singh ήταν σίγουρος από τη πρώτη στιγμή που την είδε ότι η Lily είναι η ιδανική για τον ρόλο. Στη ταινία πέρα από τη Julia Roberts θα πρωταγωνιστεί και ο ηθοποιός του The Social Network, Armie Hammer ως ο όμορφος πρίγκιπας που θα σώσει τη Χιονάτη.

Η ταινία, που ξεκινάει γυρίσματα τον επόμενο μήνα, θα ονομάζεται The Brothers Grimm: Snow White και αναμένεται να είναι η δεύτερη ταινία που θα δούμε μέσα στον ίδιο χρόνο με το ίδιο θέμα, καθώς και η ταινία Snow White And Rhe Huntsman με πρωταγωνιστές την Charlize Theron και πιθανότατα την Kristen Stewart, θα κυκλοφορήσει λίγο μετά την ταινία της Collins.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook