Η Lily Collins, κόρη του γνωστού τραγουδιστή Phil Collins, μόλις απέκτησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στη καριέρα της. Η 22χρονη κοπέλα θα υποδυθεί τη Χιονάτη σε μια 3D εκδοχή του γνωστού παραμυθιού, στο πλευρό της Julia Roberts, την οποία θα απολαύσουμε ως σατανική Βασίλισσα.

Η νεαρή ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστή από τη συμμετοχή της στη βραβευμένη με Oscar ταινία The Blind Side, όπου υποδυόταν την κόρη της Sandra Bullock.

Ο 60χρονος πατέρας της Phil Collins, που πρόσφατα δήλωσε ότι σταματάει το τραγούδι, όπως ήταν αναμενόμενο είναι ενθουσιασμένος. «Είναι ένας περήφανος μπαμπάς» είπε η Lily, η οποία είναι κόρη του τραγουδιστή από τον γάμο του με την αμερικανίδα Jill Tavelman.

\"\"

Η 22χρονη ηθοποιός ήθελε όσο τίποτε άλλο να παίξει σε αυτή τη ταινία, πράγμα που φαίνεται και από πρόσφατη δήλωσή της: «Η Χιονάτη ήταν το αγαπημένο μου παραμύθι όταν ήμουν μικρή και όταν άκουσα για τη ταινία ήξερα ότι έπρεπε να πάρω τον ρόλο».

Ο σκηνοθέτης Tarsem Singh ήταν σίγουρος από τη πρώτη στιγμή που την είδε ότι η Lily είναι η ιδανική για τον ρόλο. Στη ταινία πέρα από τη Julia Roberts θα πρωταγωνιστεί και ο ηθοποιός του The Social Network, Armie Hammer ως ο όμορφος πρίγκιπας που θα σώσει τη Χιονάτη.

Η ταινία, που ξεκινάει γυρίσματα τον επόμενο μήνα, θα ονομάζεται The Brothers Grimm: Snow White και αναμένεται να είναι η δεύτερη ταινία που θα δούμε μέσα στον ίδιο χρόνο με το ίδιο θέμα, καθώς και η ταινία Snow White And Rhe Huntsman με πρωταγωνιστές την Charlize Theron και πιθανότατα την Kristen Stewart, θα κυκλοφορήσει λίγο μετά την ταινία της Collins.