Ένας άνδρας, που φέρεται ότι βίαζε τον γιο του και κατέγραφε και "ανέβαζε" εικόνες από τις πράξεις του στο Διαδίκτυο συνελήφθη στη Γερμανία μετά την αναγνώρισή του χάρις σε μία σχετική τηλεοπτική εκπομπή που αναφέρθηκε στην υπόθεση, ανακοινώθηκε την Τρίτη από τη γενική εισαγγελία.

Το πορτρέτο του 33χρονου άνδρα, που κατάγεται από τη Σαξονία (ανατολική Γερμανία) σκιαγραφήθηκε την Τετάρτη στη διάρκεια εκπομπής που επιδιώκει τη συμμετοχή μαρτύρων στην έρευνα. Ο ύποπτος αναγνωρίσθηκε αμέσως και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στην κατοικία του, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Οι υποψίες που στρέφονται εναντίον του αφορούν πράξεις του 2011, οπότε φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τον τότε 10χρονο γιο του, να το κατέγραφε και εν συνεχεία να αναρτούσε τα σχετικά αρχεία σε ιστοσελίδες με παιδική πορνογραφία στα τέλη του 2012 και στις αρχές του τρέχοντος έτους, προσθέτει η εισαγγελία.

Η εκπομπή Aktenzeichen ΧΥ, που προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο ZDF από το 1967, έχει ως θέμα την αναζήτηση μαρτύρων για εγκληματικές πράξεις που δεν έχουν επιλυθεί ακόμη, υιοθετώντας την αρχή "οι τηλεθεατές βοηθούν τις διωκτικές αρχές".


news247.gr