Μεγάλη αναστάτωση στα Χανιά και κυρίως στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ Χανίων, προκάλεσε μια πραγματικά σέξι αφίσα που έφτιαξαν για να διαφημίσουν το πάρτι τους την πρωταπριλιά σε γνωστό club της πόλης.

Η αφίσα είχε φωτογραφία δυο ημίγυμνα μοντέλα ενώ συνοδευόταν και από ανάλογο διαφημιστικό σποτ που έπαιξε στα τοπικά ραδιόφωνα.

Η αφίσα προκάλεσε αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία των κατοίκων και η ΔΑΠ ΝΔΦΚ αναγκάστηκε να ακυρώσει το πάρτι και να κάνει την εξής ανακοίνωση που αναρτήθηκε και στο επίσημο site της ΔΑΠ:

\”Η Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. ΤΕΙ ΧΑΝΙΩΝ δηλώνει ότι η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 1/4/11 στο club DEJAVU στα Χανιά δεν θα πραγματοποιηθεί. Ζητάμε συγγνώμη από όλο τον κόσμο που είχε δηλώσει ότι θα συμμετέχει στην εκδήλωση αυτή και αν προκάλεσε η συγκεκριμένη αφίσα.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Χανίων τους τελευταίους μήνες έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από αξιόλογες δράσεις και δεν δέχεται να σπιλώνεται το όνομα της από κανένα.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι όλοι μας περιμένουν στην γωνία προκειμένου να μας κατακρίνουν και να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις για την πιο ισχυρή πολιτική νεολαία ακυρώνουμε το event της Παρασκευής\”.

best.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook