Η Λαϊκή Επιτροπή Μαλεβιζίου με αφορμή την επίσκεψη βολευτών και μελών της Χρυσής Αυγής στη Χερσόνησο της Κρήτης την Κυριακή 3-3-2013 εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

Οι φασίστες και οι ρατσιστές της Χρυσής Αυγής δε θα πρέπει να βρουν ούτε μια σπιθαμή κρητικής γης για να σταθούν. Ο Κρητικός λαός δεν πρέπει να ανεχθεί τους νοσταλγούς του Χίτλερ, όταν θυσιαστήκαν τόσα παλικάρια για την λευτεριά του την περίοδο της γερμανικής κατοχής. Ο Κρητικός λαός δεν πρέπει να ανεχθεί τους ρατσιστές – ψευτοπαλληκαράδες, που δέρνουν μετανάστες, όταν τόσοι Κρητικοί ακόμη και σήμερα μεταναστεύουν σε άλλες πατρίδες. Ο Κρητικός λαός δεν πρέπει να ανεχτεί τους φασίστες, που για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους, μεσολαβούν σαν δουλέμποροι για να μας προσλάβουν με 14 και 18 ευρώ μεροκάματο.

Οι «αντισυστημικοι» και «ευεργέτες», οι «πατριώτες» της Χρυσής Αυγής, που δήθεν νοιάζονται για την ευημερία μας, στην πραγματικότητα όπου μπορούν μας ξεπουλούν για ένα κομμάτι ψωμί και όπου μπορούν σε χώρους εργασίας μας τρομοκρατούν για να μην διεκδικούμε τα εργασιακά μας δικαιώματα. Σήμερα δέρνουν μετανάστες, αύριο θα δέρνουν όποιον εργαζόμενο τολμάει να σηκώσει κεφάλι απέναντι στα αφεντικά.

Η Λαϊκή Επιτροπή Μαλεβιζίου καλεί όλους τους κατοίκους της Κρήτης να απομονώσουν τους φασίστες και με τους μαζικούς, ταξικούς τους αγώνες να κάνουν ξεκάθαρο, ότι η δράση των φασιστών, όποια μορφή και να πάρει δεν θα τους σταματήσει από το να μάχονται για μια καλύτερη ζωή. Ο φασισμός μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο όταν ανατραπεί το εκμεταλλευτικό σύστημα που τον γεννάει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook