H ICAP People Solutions ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το ΚΕΚ Ευρωεργασιακή με σκοπό να φέρουν κοντά εταιρείες με ανέργους έως 29 ετών μέσω του προγράμματος επιδοτούμενης εργασιακής εμπειρίας η οποία δυνητικά μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία για μόνιμη εργασιακή σχέση.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών δίνει τη δυνατότητα επιτάχυνσης της διαδικασίας λόγω της ικανότητας των δυο εταιρειών, με τη συμβολή προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων, να συγκεντρώσουν τις ανάγκες σε θέσεις πρακτικής άσκησης, να τις ταυτίσουν με τα προφίλ των ανέργων, να εξασφαλίσουν την γρήγορη συναίνεση των εταιρειών ως προς τους υποψήφιους και, εντέλει, να εκπαιδεύσουν και να τοποθετήσουν τους ενδιαφερόμενους στις κατάλληλες θέσεις.

Η ανταπόκριση των εταιρειών είναι ήδη μεγάλη φανερώνοντας την διάθεσή τους να συμβάλουν στην αύξηση των ευκαιριών προς τη νέα γενιά επαγγελματιών. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι σήμερα έχουν δηλωθεί σχεδόν 5.000 διαθέσιμες θέσεις από 900 εταιρείες.

Το πρόγραμμα είναι συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και έχει ανακοινωθεί από τα συναρμόδια Υπουργεία Εργασίας, Παιδείας και Ανάπτυξης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο www.icapcareer.gr για τις εταιρείες και www.vriskodoulia.gr για τους άνεργους έως 29 ετών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook