«Σερσεμοκουζουλίστικα… καρκατουρέματα» είναι ο τίτλος στο 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού που διοργανώνει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστελλίου, στα πλαίσια των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου. Το Κυνήγι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 στο Καστέλλι και σε οικισμούς γύρω απ’ αυτό. Η εκκίνηση θα γίνει στις 10.00π.μ. από το Δημοτικό Κατάστημα Καστελλίου.
Το 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού του Δήμου Μινώα Πεδιάδας αποτελείται από δύο ενότητες:
– 1η ενότητα: Παιδιά έως 15 ετών
Η λύση των γρίφων θα βρίσκεται εντός του οικισμού Καστελλίου και απαγορεύεται ρητά η χρήση μεταφορικών μέσων: δικύκλων, αυτοκινήτων κλπ.
– 2η ενότητα: Έφηβοι και ενήλικες (16 ετών και άνω)
Για τη λύση των γρίφων οι συμμετέχοντες θα χρειαστούν μεταφορικό μέσο, εφόσον θα μετακινηθούν εκτός από το Καστέλλι και στους οικισμούς: Λιλιανό, Διαβαϊδέ, Πολυθέα, Καρδουλιανώ, Σκλαβεροχώρι, Γαλενιανώ και Αρχάγγελο.
Αιτήσεις
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν στη Σακορράφειο Δημοτική Βιβλιοθήκη ή στο Δημοτικό Κατάστημα Καστελλίου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013. Πληροφορίες στα τηλ.: 2891031824 – 2891340115.
Οδηγίες -κανονισμοί
Οι ομάδες των «κυνηγών» μπορούν να είναι έως δέκα ατόμων.
Η κάθε ομάδα θα πρέπει να διαλέξει ένα «όνομα» και να δημιουργήσει μία αποκριάτικη εμφάνιση.
Αποκλεισμό από το παιχνίδι συνεπάγεται κάθε απόπειρα μέλους κάποιας ομάδας να καταστρέψει ή αποκρύψει στοιχεία ή να παρεμποδίσει, με οποιονδήποτε τρόπο, άλλη ομάδα.
Οι συμμετέχοντες στην 1η ενότητα (παιδιά έως 15 ετών) απαγορεύεται (με ποινή τον αποκλεισμό από το παιχνίδι) να χρησιμοποιήσουν μεταφορικό μέσο (ποδήλατα, δίκυκλα, αυτοκίνητα κλπ.)
Οι ομάδες της 2ης ενότητας (έφηβοι και ενήλικες από 16 ετών και πάνω) θα χρειαστούν μεταφορικό μέσο για να λύσουν κάποιους από τους γρίφους. Ο οδηγός θα πρέπει να είναι ενήλικας και να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook