Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. παραχώρησε την Τρίτη ο προπονητής του Α.Ο. Χανιά, Γιώργος Προμπονάς, εν όψει του παιχνιδιού της επόμενης ημέρας με την Ρόδο στο Ε.Σ. Χανίων για την τρίτη από το τέλος… στροφή του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του Α.Ο.Χ. αφού ξεκαθάρισε ότι παρεξηγήθηκαν κάποιες δηλώσεις του σχετικά με το ότι η ομάδα θα παίξει και για τον Πλατανιά τόνισε ότι οι «μπλε» παίζουν για την ιστορία τους.

 

 

Ο Προμπονάς υποστήριξε ότι το γόητρο και η ιστορία είναι το κίνητρο της ομάδας για το παιχνίδι με τα «ελάφια»:

 «Εμείς καταρχάς θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε για το γόητρο και την ιστορία μας και εν συνεχεία αν ωφεληθεί κάποια άλλη ομάδα, όπως ο Πλατανιάς, καλώς να ωφεληθεί. Για εμάς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κυνηγάει τον τίτλο. Η Ρόδος ψάχνει τη νίκη, αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι».

 

Ο Ναξιώτης τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα και την υπομονή που κάνουν οι παίκτες αλλά και την Γενική Συνέλευση της Παρασκευής:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αξίζουν πολλά μπράβο για την υπομονή που κάνουν στο πρόβλημα που υπάρχει. Υπάρχει θέμα αλλά παραμένουν συγκεντρωμένοι στον σκοπό τους. Στο εξής πιστεύω και ελπίζω ότι με τη Γενική Συνέλευση  θα έρθουν καλύτερες ημέρες για την ομάδα. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει. Δεν μπορεί να συνεχίσει του χρόνου κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση».

 

 

 

Σελινιωτάκης: «Να κλείσουμε στόματα…»

 

Από την μεριά των παικτών μίλησε ο Αλέξης Σελινιωτάκης, που δήλωσε ότι:

 

«Πάμε για τη νίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε έχουμε πετύχει το στόχο της παραμονής. Έχουμε τρία ματς ακόμα και θα παίξουμε για τους εαυτούς μας και την ομάδα. Εμείς παίξαμε και στον Πλατανιά και κερδίσαμε. Κάποιοι \”καλοθελητές\” θα βγουν και θα πουν πολλά αν δεν κερδίσουμε τη Ρόδο. Πρέπει λοιπόν να τους κλείσουμε το… στόμα».

 

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook