Μία 19χρονη απήχθη από τρεις άνδρες που επέβαιναν σε ρίκσο, οι οποίοι την βίασαν στο προάστιο του Νέου Δελχί, Γκαζιαμπάντ, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

\”Η κοπέλα κατήγγειλε ότι οι τρεις άνδρες την βίασαν ομαδικά αφού την χτύπησαν και της έκλεψαν τα χρήματα που είχε μαζί της και το κινητό της τηλέφωνο\”, δήλωσε τηλεφωνικώς ο επικεφαλής της αστυνομίας του Γκαζιαμπάντ Νιτίν Τεουάρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο, αλλά έγινε γνωστό από τα τοπικά μμε σήμερα.

Η γυναίκα είπε ότι φώναζε για βοήθεια καθώς το ρίκσο περνούσε από πολλά αστυνομικά τμήματα, αλλά κανένας δεν βοηθούσε.

Οι ύποπτοι την πέταξαν έξω, κοντά σε αυτοκινητόδρομο, αφού την βίασαν σε απομονωμένη περιοχή, είπε η αστυνομία.

Ο Τεουάρι είπε ότι δύο άνδρες συνελήφθησαν κι ότι ο τρίτος ύποπτος αναμένεται να συλληφθεί σύντομα.

Τα μέσα ενημέρωσης συγκρίνουν το συμβάν με τον μοιραίο ομαδικό βιασμό 23χρονης φοιτήτριας τον Δεκέμβριο, ο οποίος προκάλεσε μαζικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και εκκλήσεις για τη θέσπιση αυστηρότερων νόμων κατά των σεξουαλικών επιθέσεων, οι οποίες στην Ινδία σημειώνονται με πολύ μεγάλη συχνότητα.

Την Δευτέρα, ένα κορίτσι μόλις τριών ετών απήχθη και βιάστηκε στο νότιο κρατίδιο της Κεράλα, μετέδωσε το δίκτυο NDTV, ενώ μία 12χρονη βιάστηκε σε σχολείο της κεντρικής πόλης Ναγκπούρ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Επτά καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση, περιλαμβανομένων τεσσάρων βιασμών κοριτσιών κάτω των 18 ετών καταγράφηκαν στο Νέο Δελχί από την Τρίτη.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook