Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 5/04/ 2011, με θέμα τον προγραμματισμό και την προετοιμασία για τον εορτασμό του Πάσχα στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν στην έδρα του Δήμου αλλά και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Μεγάλο βάρος δόθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους στην ανάγκη διαφημιστικής προβολής στα ΜΜΕ της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, με στόχο την αύξηση της προσέλκυσης των επισκεπτών στην περιοχή μας. Προτάθηκε επίσης και η διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες.

Το τελικό πρόγραμμα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Μεθυμάκης θα δοθεί στην δημοσιότητα μετά την συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων και άλλων φορέων που θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μιχάλης Σγουρός, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού κ. Δημοσθένης Μεθυμάκης, ο πρόεδρος της Δ.Α.Ε.Α.Ν κ. Κωστής Κουνενάκης , η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της επιτροπής Τουρισμού κ. Μαρία Καφετζάκη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Νικολάου κ. Στέργιος Ατσαλάκης και υπάλληλοι του Δήμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook