Με 9 παίκτες έπαιζε από το 76\’ ο ΠΑΟΚ (με δέκα από το 46\’) αλλά ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Ιτάνζ με εξαίρεση τη φάση του Γιακουμάκη στο 90\’.
Ο \”δικέφαλος\” κράτησε με σχετική ευκολία το 2-1 που είχε δημιουργηθεί από το πρώτο ημίχρονο με τα δυο γκολ του Σαλπιγγίδη (3\’ και 32\’) και την προσωρινή ισοφάριση από την… πλάτη του Ιτάνζ σε σουτ του Τέτε στο 24\’.

Το φιλμ του αγώνα
3\’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Καμαρά, κεφαλιά του Σίλντενφελντ, αδράνεια της άμυνας την οποία εκμεταλλεύεται ο Σαλπιγγίδης, που πλασάρει σωστά για το 0-1.
17\’ Πάσα του Κάλαϊτζιτς στον Ποτουρίδη, που σουτάρει για να μπλοκάρει ο Ιτάνζ.
24\’ ΓΚΟΛ: Σουτ του Τέτε η μπάλα στο δοκάρι, στην πλάτη του Ιτάνζ και στα δίχτυα για το 1-1.
30\’ Σουτ του Καμαρά αποκρούει ο Λαζαρίδης.
32\’ ΓΚΟΛ: Σε κόντρα του ΠΑΟΚ ο Αθανασιάδης πασάρει στο Σαλπιγγίδη, που σουτάρει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Λαζαρίδη να κάνει κακή εκτίμηση της φάσης (1-2).
39\’ Σουτ του Ποτουρίδη άουτ. 
46\’ Δεύτερη κίτρινη στον Σταφυλίδη για φάουλ στον Λαμπάρθε.
57\’ Σέντρα του Σαλπιγγίδη ο Σίλντενφελντ μπροστά από τον Λαζαρίδη πλασάρει άουτ.
76\’ Με εννιά ο ΠΑΟΚ λόγω της κόκκινης στον Σαλπιγγίδη, που σύμφωνα με τον βοηθό Ελευθερίου του έκανε άσεμνη χειρονομία. 
79\’ Σουτ του Αργυρόπουλου άουτ.
90\’ Σέντρα του Κάλαϊτζιτς κεφαλιά του Γιακουμάκη άουτ.
90+1\’ Σουτ του Ποτουρίδη άουτ. 


Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Δημήτρης (62\’ Γιακουμάκης), Ποτουρίδης, Κανακούδης, Μιρτσέτα (46\’ Γκονζάλες), Τέτε, Κάλαϊτζιτς, Λαμπάρθε, Μπέλιτς (72\’ Τσιντί), Αναστασάκος.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σταφυλίδης, Κουμαλό, Σίλντενφελντ, Κωνσταντινίδης, Λάζαρ, Κάτσε, Καμαρά (81\’ Εττό), Ολίσε (51\’ Λίνο), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (51\’ Φωτάκης).



Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook