Στο κενό έπεσαν για μια ακόμη φορά τα σχέδια των αλβανικών καρτέλ των ναρκωτικών να εισάγουν μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης στην Ελλάδα από αφύλακτα μονοπάτια των συνόρων.

Η «καβάντζα» όπου είχαν κρύψει τα ναρκωτικά οι Αλβανοί «βαρόνοι» του χασίς για να τα παραλάβουν οι συνεργοί τους εντοπίστηκε.

Οι αστυνομικοί που έκαναν περιπολίες στην περιοχή γύρω από τους Κοκλιούς Ιωαννίνων, εντόπισαν σε απόμερο σημείο κοντά σε έναν αγροτικό δρόμο τέσσερις ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν ναρκωτικά και τους έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση, περιμένοντας να εμφανιστούν αυτοί που επρόκειτο να τα παραλάβουν.

Ωστόσο, κανείς δεν πλησίασε το σημείο κι έτσι οι άνδρες της Αστυνομίας παρέλαβαν τους σάκους μέσα στους οποίους βρίσκονταν συνολικά 106 κιλά και 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τους μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθούν τα στοιχεία αυτών που έκρυψαν τα ναρκωτικά και αυτών που θα τα παραλάμβαναν με πιθανό τελικό προορισμό την Αθήνα.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook