Χορταστικό με γεμάτο συγκινήσεις ήταν το παιχνίδι στο Βουζουνεράκειο, με την Αναγέννηση να κερδίζει στο τέλος με 3-2 τον Ερμή Ζωνιανών, με τον διαιτητή να δείχνει τρία πέναλτι.
Οι γηπεδούχοι ατύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 16’ καθώς το πέναλτι του Ζαμπετάκη κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Γαυγιωτάκη. Στη συνέχεια, στο 21’ ο Ζανταλής έκανε το 1-0 και ο Χάιντερ στο 32’ διπλασίασε τα τέρματα για τη Γεραπετρίτικη ομάδα. 
Στο τέλος όμως οι Γεραπετρίτες έχασαν την συγκέντρωσή τους με τον Ρηγάκη να εκμεταλλεύεται την κατάσταση και να κερδίζει πέναλτι και αποβολή του τερματοφύλακα Ταρτάλα. Έτσι πριν λήξει το ημίχρονο, ο Ερμής Ζωνιανιών μείωσε σε 2-1.
Στο δεύτερο μέρος η Ρεθυμνιώτικη ομάδα πίεσε, καθώς είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, με την Αναγέννηση όμως να μην του αφήνει διαδρόμους. 
Η πρώτη επίσκεψη των φιλοξενουμένων στα καρέ της Αναγέννησης, ήταν επιτυχής με τον Κλίνη να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία της άμυνας και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. 
Στο τέλος οι γηπεδούχοι με όσα ψυχικά αποθέματα είχαν μπήκαν μπροστά με τον Μαστοράκη να κερδίζει το πέναλτι, όπου την εκτέλεσή του την ανέλαβε ο ίδιος κάνοντας το τελικό 3-2. Στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε ο Κλίνης να ισοφαρίσει σε 3-3.
Αναγέννηση (Νίκος Δεδελετάκης): Ταρτάλας Χ., Ζανταλής, Ιασωνίδης, Πηγιάκης, Χατζάκης, Λαμπράκης (45’ Ταρτάλας Γ.), Χρυσοφάκης, Χάϊντερ (72’ Τοψιδέλης), Χνάρης, Δετοράκης (83’ Μαστοράκης)
Ερμής Ζωνιανών (Μανόλης Σουτζής): Γαυγιωτάκης, Ρουμπάκης (33’ Λαμπότης), Κοζορώνης, Αριστεινίδης, Μπριλλάκης, Ρηγάκης, Καλομοίρης (80’ Κοντούρης), Φανουράκης (63’ Παπαδάκης), Κλίνης, Σουτζής, Βαρούχας

topikokritis.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook