Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με περιβαλλοντικά θέματα πραγματοποιήθηκε στο 4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κου Ν. Καλογερή. Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια του προγράμματος περιβαλλοντικής αγωγής με τίτλο «Αλλάξτε συμπεριφορές: ΑνακυκλωSOSτε», και στο οποίο συμμετέχει και με άλλες παράλληλες δραστηριότητες εντός και εκτός του σχολικού χώρου η Γ Τάξη του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου. 

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης η οποία απέσπασε το έντονο ενδιαφέρον και την ενεργή συμμετοχή των μαθητών, παρουσιάστηκαν θέματα που αφορούν: στην ορθή διαχείριση των απορριμμάτων εστιάζοντας στο θέμα της ανακύκλωσης, στη συμμετοχή των μαθητών στη δράση της ανταποδοτικής ανακύκλωσης χαρτιού που διενεργεί η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Αβθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης στα σχολεία της Κρήτης, στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην προστασία του περιβάλλοντος γενικότερα, μέσω και της αλλαγής της καθημερινής συμπεριφοράς των μαθητών.
Στην ενημέρωση των μαθητών συμμετείχαν η κες Α. Καγιαμπάκη, Ε. Καργάκη και Ε. Χατζηγιάννη από τη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook