Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται ευθέως στον Γιώργο Νικητιάδη, εξέδωσε ο βουλευτής Ηρακλείου με το ΔΗ.ΣΥ Λευτέρης Αυγενάκης, λίγη ώρα μετά την συνάντηση που είχαν οι ηρακλειώτες κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού.
Τι λέει η ανακοίνωση

\”Παρά την επιμονή μας για την ανάγκη εφαρμογής ενιαίων κανόνων και των αρχών της ίσης μεταχείρισης προς όλα τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία, αλλά και τις εισηγήσεις μας για τη λήψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών από πλευράς κυβέρνησης με απώτερο σκοπό την πραγματική την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Νικητιάδης, πεισματικά αρνήθηκε να δεσμευτεί για οποιαδήποτε πολιτική πρωτοβουλία και όπως φάνηκε, συνέχισε πεισματικά να κρατά «κλειστά τα μάτια του» μπροστά σε αναμφισβήτητα γεγονότα που πλήττουν το κύρος του ποδοσφαίρου και αδικούν την ομάδα της Κρήτης. 


 Δηλώνοντας ο κ. Νικητιάδης ότι η Πολιτεία δεν μπορεί να παρέμβει σε θέματα διαιτησία, προβάλλοντας για μια ακόμη φορά ως δικαιολογία το «αυτοδιοίκητο…» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καλύπτει στην ουσία την αδυναμία του και την έλλειψη της πολιτικής βούλησης να προχωρήσει στην εξυγίανση του Ποδοσφαίρου. 

 Μετά από μία ακόμα άκαρπη συνάντηση διερωτάται κανείς: Αλήθεια, το Υπουργείο Πολιτισμού και η Πολιτεία τι κάνουν για το Ποδόσφαιρο; Μοιράζουν υποσχέσεις και ετοιμάζουν ταξίδια στο Ηράκλειο για να προωθήσουν το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τον Αθλητισμό; Άραγε, θα ασχοληθεί ο Υπουργός με θέματα της αρμοδιότητάς του, θα πάρει τις πρωτοβουλίες και θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν για θέματα διαιτησίας ή θα συνεχίσει το επικοινωνιακό παιχνίδι στην πλάτη χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας της Κρήτης;

 Αναμένουμε με αγωνία την εκδίκαση της ενστάσεως του ΟΦΗ την Πέμπτη για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για ένα ποδόσφαιρο καθαρό, χωρίς εξαρτήσεις και σκοτεινές διαδρομές\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook