Παραδοσιακό γαϊτανάκι από το Σύλλογο Γυναικών «Μέλισσα», διαγωνισμός μαντινάδας, πέταγμα χαρταετού, παραδοσιακοί μεζέδες και άλλα πολλά, περιμένουν και εφέτος τον κόσμο που θα θελήσει να γιορτάσει τα Κούλουμα στο Γάζι.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ.), συνδιοργανώνει με όλους του πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου παραδοσιακές εκδηλώσεις για τα Κούλουμα, την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι.
Η διασκέδαση, όπως επιτάσσει η ημέρα, θεωρείται εξασφαλισμένη από τους γνωστούς Κρητικούς καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν τη γιορτή. Ο Δημήτρης Βερεράκης, ο Κώστας Δαφέρμος, ο Τάσος Ρεράκης και ο Μιχάλης Ρεθεμνιωτάκης με τα συγκροτήματά του, αλλά και τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Μαλεβιζίου υπόσχονται πολλές ώρες γλεντιού και κεφιού.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Κουρήτες και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!
Για κάθε πληροφορία για την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούμε με τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. Γιώργο Αεράκη, στο τηλέφωνο 6944625722

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook