Τους κόπους μιας χρονιάς παίζει το Σάββατο στο Κλειστό του Κλαδισού η ομάδα χάντμπολ του Α.Ο. Κύδων αφού η αναμέτρηση με την ΧΑΝΘ έχει χαρακτήρα τελικού. Η χανιώτικη ομάδα βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πάνω από την ζώνη των πλέι-άουτ και θέλει νίκη ή έστω ισοπαλία για να μπει στην οκτάδα και να ανανεώσει την παρουσία της στην Α1 Χάντμπολ Ανδρών.

 

 

Για τον λόγο αυτό η διοικούσα επιτροπή Χάντμπολ του Κύδωνα εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την μέχρι τώρα παρουσία του αλλά συγχρόνως κάνει κάλεσμα και για τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου:

 

\”Αυτό το Σάββατο στο κλειστό Κλαδισού στις 17.30, ο Κύδωνας παίζει τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς, με αντίπαλο το ιστορικό σωματείο της ΧΑΝΘ.

Οι αθλητές του τμήματος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όσους παρακολούθησαν τους αγώνες αυτά τα δύο χρόνια που η ομάδα αγωνίζεται στην Α1, είτε πρόκειται για φίλους του αθλήματος, είτε για φιλάθλους που θέλησαν να υποστηρίξουν την ομάδα της πόλης μας, Ακόμη, ευχαριστούν τους 670 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και το σύνολο των χορηγών (άνω των 35 στον αριθμό) που ενίσχυσαν ανιδιοτελώς και σύμφωνα με τις δυνατότητες τους ο καθένας τη δύσκολη αποστολή που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται αυτή τη χρονιά, προκειμένου τα Χανιά να εκπροσωπούνται στην ανώτερη κατηγορία της ελληνικής χειροσφαίρισης.

Είναι αυτονόητο αλλά πρέπει να τονισθεί εκ νέου, ότι ελλείψει στήριξης από τους θεσμικούς φορείς των Χανίων κατά τη φετινή περίοδο και λόγω της απόστασης που μας χωρίζει από όλες τις πόλεις που εκπροσωπούνται με ομάδες στην Α1, δίχως την οικονομική και ηθική  στήριξη όλων των παραπάνω θα ήταν αδύνατη και άνευ αντικειμένου η επιβίωση της ομάδας μας.

Στον αγώνα του Σαββάτου κρίνεται η είσοδος του Κύδωνα στην οκτάδα του πρωταθλήματος, γεγονός που θα αποτελέσει αναμφισβήτητο δείγμα προόδου και δικαίωσης των προσπαθειών μας.

Καλούμε όλους τους Χανιώτες φιλάθλους να έρθουν στο κλειστό να χειροκροτήσουν και να βοηθήσουν, με κόσμιο και αθλητικό τρόπο όπως έκαναν μέχρι τώρα, την προσπάθεια της μοναδικής ομάδας του Νομού μας που αγωνίζεται σε πρώτη κατηγορία ομαδικού αθλήματος να πετύχει το στόχο της.

Η Διοικούσα Επιτροπή Χαντμπολ του Α.Ο. Κύδων\”.

 

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook