Και πάλι στο δρόμο!

Μετά από μια σειρά πολύ πετυχημένων καλοκαιρινών συναυλιών, ο Γιάννης Κότσιρας συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο «παρέα» με πολλά και αγαπημένα τραγούδια!

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 9:30 το βράδυ θα βρίσκεται στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Mega Place στον Βλητέ της Σούδας.

Με μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, ένα «Μουσικό Κουτί» που περιέχει όχι μόνο γνωστά αλλά και ολοκαίνουργια κομμάτια, αφού μετά από τέσσερα χρόνια ο Γιάννης κυκλοφόρησε πριν από λίγo διάστημα ένα δικό του προσωπικό δίσκο.

Στην παρέα του η Σαββέρια Μαργιολά αλλά και πέντε σπουδαίοι μουσικοί-συνεργάτες που κυριολεκτικά συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη μουσική προσέγγιση, βάζοντας ο καθένας την ενορχηστρωτική του πρόταση, την προσωπική του δεξιοτεχνία αλλά και ικανοποιώντας την ανάγκη έκφρασης του, μέσα από την αυτοσχεδιαστική ελευθερία της παράστασης.

Ο Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και στις ενορχηστρώσεις, ο Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων από το λαούτο στον τζουρά και από το μπουζούκι στο μαντολίνο, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, στις κιθάρες ο Κώστας Μιχαλός, στα τύμπανα και τα κρουστά ο Γρηγόρης Συντρίδης.

Πληροφορίες Τηλ. 28210 57757

Προπώληση εισιτηρίων στα Ster Cinemas και Sweet Corner Τζανακάκη 12.
Γενική είσοδος 16€.