Tελευταία ενημέρωση: 22:00

Στους ρυθμούς του καρναβαλιού σύστηκε σήμερα η Κρήτη καθώς χιλιάδες ήταν οι καρναβαλιστές που με κέφι, χαρά και πρωτότυπες στολές, εμπνευσμένες από την επικαιρότητα, ξεχύθηκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν την τελευταία Κυριακή των Αποκριών.

Στο Ηράκλειο πάνω απο 3000 καρναβαλιστές παρέλασαν στους κεντρικούς δρόμους ζωντανεύοντας για άλλη μια χρονιά το περίφημο Καστρινό Καρναβάλι.

Δείτε το βίντεο από την CRETE TV

Στο Ρέθυμνο το οποίο διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα καρναβάλια της χώρας, συγκεντρώθηκαν χιλιάδες κόσμου από όλη την Ελλάδα συνεχίζοντας την χθεσινοβραδινή παρέλαση των καρναβαλιστών.

Δείτε το βίντεο από το st.gianTV

Σαράντα τέσσερις ομάδες με 33 άρματα και περίπου 12 ως 14 χιλιάδες καρναβαλιστές βρέθηκαν στη γραμμή εκκίνησης και έδωσαν όπως κάθε χρονιά άλλωστε, ένα διαφορετικό χρώμα στην πόλη.

Η μεγάλη γιορτή των καρναβαλιστών έκλεισε με το φαντασμαγορικό κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου και τη  συναυλία με τον Μύρωνα Στρατή στην Ελ. Βενιζέλου, στην ανατολική παραλία Παλιάς Πόλης Ρεθύμνου.

Μία μικρή γεύση από την νυχτερινή παρέλαση που έγινε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013…..!! (video από mykriti.gr)

και ακόμα ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο y tube

Χανιά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το κισσαμίτικο καρναβάλι στο οποίο κυριάρχησαν τα πρωτότυπα άρματα αλλά και η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την παρέλαση των καρναβαλιστών

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook