Ιδιαιτέρως κρίσιμη είναι η κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαππα που μετά την πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, βρίσκεται από χθες το βράδυ στην εντατική και υποστηρίζεται με μηχανήματα.

Οι πρώτες αναφορές από τον τόπο του ατυχήματος θέλουν τον νεαρό να συγκρούστηκε σε ένα βαν της Αττικής Οδού, σε μια στιγμή απροσεξίας του. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν φορούσε ζώνη και πως εκτοξεύτηκε πάνω στο παρμπρίζ, προκαλώντας πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Συνάδελφοι αλλά και φίλοι έχουν κατακλύσει από χθες το twitter και το facebook με μηνύματα συμπαράστασης αλλά και ευχές για να ξεπεράσει το κρίσιμο αυτό στάδιο. Ο Κώστας Σόμμερ, που πριν λίγες μέρες πυγμάχησε μαζί του, έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο facebook: «Ο Τόμας είναι μαχητής. Περαστικά και να βγεις νικητής από αυτή τη μάχη. Όλη η δύναμη και η σκέψη μαζί σου αδερφέ…». O Χρήστος Βασιλόπουλος έγραψε στο twitter: «Θετική ενέργεια και αγάπη για το νεαρό συνάδελφο που χαροπαλεύει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά» ενώ και η Χριστίνα Πολίτη έγραψε: «Αυτό με τον Τόμας Πρωτόπαππα, ό,τι χειρότερο. Και όλα τα αντίστοιχα. Άντε πια με τα λεφτά βαρέθηκα. Η ζωή είναι πολύτιμη και αναλωνόμαστε στην γκρίνια».

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook