Ο Λευκός Οίκος στο στόχαστρο. Το Καπιτώλιο βομβαρδίζεται! Δεν πρόκειται για χολιγουντιανή ταινία καταστροφής, αλλά για βίντεο προπαγάνδας της βορειοκορεατικής κυβέρνησης με πολεμικές σκηνές στην καρδιά της Αμερικής.

Το βίντεο έχει διάρκεια 4 λεπτών, τιτλοφορείται «Η ομοβροντία θα χτυπήσει στο Αρχηγείο του Πολέμου» και ανέβηκε στο λογαριασμό στο YouTube που διατηρεί ο βορειοκερατικός ιστότοπος Uriminzokkiri, που φιλοξενεί ειδήσεις από τα κρατικά Μέσα.

Το βίντεο ξεκινά με φωτογραφίες από αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη και δυνάμεις που φιλοδοξούν να πλήξουν τη Β. Κορέα. «Κάθε δευτερόλεπτο που περνά το φυτίλι για έναν πυρηνικό πόλεμο καίγεται», ακούγεται μια γυναίκα να λέει.

Στη συνέχεια δείχνει το Λευκό Οίκο να βρίσκεται στο στόχαστρο όπλου και στη συνέχεια το Καπιτώλιο φαίνεται να δέχεται χτύπημα.

Η αφήγηση που ακούγεται περιγράφει πως «δεν υπάρχει όριο στο πεδίο βολής των πυραύλων μας».

Το βίντεο έρχεται έπειτα από μια περίοδο έντασης των σχέσεων της Β. Κορέας με τις ΗΠΑ, έπειτα από την επιβολή κυρώσεων κατά της χώρας από τον ΟΗΕ, εξαιτίας των πυρηνικών δοκιμών που πραγματοποίησε.

Δείτε τα επίμαχα αποσπάσματα, καθώς και ολόκληρο βίντεο…

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook