Αν και είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Πλατανιά, ο Λάμπρος Μαλτέζος, έχει μάθει να λέει τα πράγματα όπως είναι και να μην… μασάει τα λόγια. Έτσι έκανε και σε ραδιοφωνική εκπομπή του Χανιά ΣΠΟΡ FM στην οποία παρενέβη τηλεφωνικά με σκοπό να εκθειάσει την ομάδα του ΑΟ Χανιά για την εμφάνισή της με την Ρόδο.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Μαλτέζος ανέφερε ότι: \”Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες του ΑΟΧ και να πώ μπράβο στους μάγκες για την παθιασμένη εμφάνισή τους απέναντι στην Ρόδο όπου έδωσαν και την ψυχή τους. Ωστόσο ο διαιτητής είχε σκοπό να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Ρόδος αλλιώς δεν τελειώνε το παιχνίδι. Αλλά αυτό που είχε πει ο Προμπονάς και αυτό που έκαναν στο γήπεδο τα παιδιά του θα το κρατάμε στην καρδιά μας και τους ευχαριστούμε θερμά\”.

 

 

\”Κατώτεροι των περιστάσεων\”

 

Βέβαια ο υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων της \”ερυθρόλευκης\” ΠΑΕ δεν παρέλειψε μετά από σχετική ερώτηση να αναφερθεί και στην ήττα της ομάδας του στα Ψαχνά:

 

\”Το τελικό αποτέλεσμα τα λέει όλα. Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στην δυσκολία του παιχνιδιού. Νομίζω οτι με αυτήν την ήττα τελειώνει η υπόθεση μπαράζ και πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Η χρονιά πάντως είναι επιτυχημένη γιατί μην ξεχνάτε οτι ήμασταν τελευταίοι στην αρχή και βρεθήκαμε να διεκδικούμε ακόμα και το πρωτάθλημα. Για το αύριο της ομάδας υπάρχουν άτομα που είναι αυτά που θα την οδηγήσουν στην επόμενη ημέρα. Εγώ δεν είμαι στο Δ.Σ. βοηθάω από άλλο πόστο αλλά αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα που θέλω δεν νομίζω να συνεχίσω\”

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook