Στα σκαριά είναι το διαζύγιο του Πλατανιά με τον Ιγκόρ Μιρτσέτα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα θα λύσει τη συνεργασία του με τη Χανιώτικη ομάδα και θα αποχωρήσει από το Μάλεμε.
Ο 25χρονος Σέρβος ζήτησε από τη διοίκηση των ερυθρολεύκων να αποδεσμευτεί προκειμένου να ακολουθήσει τον πρώην τεχνικό του Πλατανιά Μίκι Τσίρκοβιτς στον Ιωνικό Νικαίας. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της Χανιώτικης ομάδας δεν φέρεται να έχει αντιρρήσεις και το μόνο που απομένει είναι η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό που φέτος έχει αγωνισθεί ελάχιστα καθώς προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό.
Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να βολεύει και τη Χανιώτικη ομάδα αφού έτσι θα απαλλαχτεί από ένα συμβόλαιο και θα ανοίξει ο δρόμος για μια ακόμα δυνατή μεταγραφή.

Ανοίγει ο δρόμος για τον Γιαννιτσανάκη

Ο Πλατανιάς συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τη περίπτωση του Μιχάλη Γιαννιτσανάκη που αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο και τον διακαή πόθο αφού ο Καβακάς θεωρεί ότι ο Ιεραπετρίτης μεσοεπιθετικός είναι το κομμάτι που λείπει για να συμπληρωθεί το παζλ.
Τις επόμενες μέρες μάλιστα, Γιαννιτσανάκης και Πλατανιάς αναμένεται να συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Ο 30χρονος μέσος ο οποίος δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από τον Εθνικό Αστέρα έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες μεταξύ των οποίων και τη Κόρινθο, αλλά από τη πλευρά του ποδοσφαιριστή διαψεύδεται ότι υπάρχει συμφωνία, όπως παρουσιάζεται από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Έρχεται και ο Βασιλειάδης
Από κει και πέρα σχετικά με τα μεταγραφικά ο Τίμος Καβακάς περιμένει τη Πέμπτη στο Μάλεμε τον Σταύρο Βασιλειάδη που έμεινε ελεύθερος από τη Ζάκυνθο προκειμένου να τον δοκιμάσει και εφόσον τον ικανοποιήσει να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook