Η εκρηκτική ηθοποιός January Jones αποφάσισε να αφήσει για λίγο τα πλατό της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς Mad Men όπου πρωταγωνιστεί ως η αισθησιακή Betty Draper, και φωτογραφίζεται για το τεύχος Μαΐου της βρετανικής έκδοσης του γυναικείου περιοδικού Marie Claire, αποπνέοντας τον αέρα σταρ βγαλμένης από μια άλλη δεκαετία.

Η εντυπωσιακή ξανθιά στήθηκε μπροστά στο φακό του Ισραηλινό-αμερικανού φωτογράφου Guy Aroch με τεράστια άνεση ποζάροντας σαν πραγματικό μοντέλο. Η 33χρονη ηθοποιός εντυπωσιάζει με τα υπέροχα μακριά πόδια της και το αποκαλυπτικό μπούστο, ενώ είναι ντυμένη με έντονα χρώματα, όπως μοβ, πράσινο και γαλάζιο.

\"\"Το κόνσεπτ της φωτογράφισης είναι εμπνευσμένο από την δεκαετία του ’70, τότε που οι σταρ ήταν σαγηνευτικές και προκλητικές, χωρίς ποτέ να γίνονται χυδαίες. Τα μαλλιά της είναι χτενισμένα απλά, ενώ το έντονο βάψιμο στα μάτια τονίζει ακόμη περισσότερο το διαπεραστικό της βλέμμα. Τα χείλη είναι βαμμένα ελαφρά, στην απόχρωση του κοραλλιού.

Η φωτογράφιση έγινε στο Los Angeles σε μια ιδιωτική κατοικία με ρετρό φόντο και εντυπωσιακή θέα. Για το εξώφυλλο του περιοδικού η January φοράει ένα μοβ στενό Gucci φόρεμα με μακριά μανίκια. Η όμορφη ηθοποιός των Mad Men μίλησε στο περιοδικό για το ρόλο της στη σειρά που της έδωσε το έναυσμα για μια καριέρα στο Hollywood, για τις φοβίες της όσον αφορά το μέλλον, αλλά και για το πώς καταφέρνει και παραμένει προσγειωμένη παρά την απότομη και μεγάλη δημοσιότητα που απέκτησε.

Την ίδια ώρα που η ηθοποιός μιλούσε στο βρετανικό περιοδικό, το μέλλον της πέμπτης σεζόν της σειράς βρίσκεται ακόμα στον αέρα. Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο TMC δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τη συνέχεια της συνεργασίας του με την εταιρία παραγωγής των Mad Men, Lionsgate, είτε με τον σκηνοθέτη Matthew Weiner, και το πρόβλημα βρίσκεται στα λεφτά. Αυτό που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής, είναι ότι η σειρά έχει αναβληθεί μέχρι τον επόμενο χρόνο.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook