Ο Α.Ο. Χανιά πήρε ρεβάνς για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου με 6-3 στο στάδιο Χανίων από την Επισκοπή και πέρασε με θριαμβευτικό τρόπο από το «Θ.Βαρδινογιάννης».

Η Χανιώτικη ομάδα ήταν άψογα στημένη στον αγωνιστικό χώρο, περιόρισε τους κινδύνους προς την εστία του Θεοδωρόπουλου και πήρε μια περήφανη νίκη με σκορ 3-0 μέσα στην Επισκοπή.

Ο Γωνιωτάκης στο 35’ άνοιξε το σκορ με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Πάγκαλος από τον Μποτωνάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν την πλήρη υπεροχή, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του ΑΟΧ, που βρήκε χώρους στην κόντρα και κατάφερε να πετύχει δύο ακόμη γκολ.

Το 83’ από κεφαλιά πάσα του Πάγκαλου, ο Μποχώνης έκανε το 0-2 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 4’ των καθυστερήσεων ο Πάγκαλος με ιδανικό σουτ, μετά από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Σαντριά.

Επισκοπή: Αντ. Κελαϊδής, Μαραθιανός (65\’ Τριχάκης), Ρουμπάκης, Φρατζεσκάκης, Δελήμπασης, Τζέκος, Κοζανίδης, Ν. Μποτωνάκης, Τριανταφύλλου, Ψωμάς, Ταχμαζίδης (81\’ Βελονάκης).

Α.Ο Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Τσατσαρής, Ζντράβκοβιτς, Βουρβαχάκης, Παπαζούδης, Πυθαρούλης (64\’ Ι. Μποτωνάκης), Ταταράκης (88\’ Παπαδάκης), Πάγκαλος, Γωνιωτάκης (74\’ Σαντριάς).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Φωτογραφίες G.M. Digital

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook