Δύο από τα πιο «καυτά» ονόματα του Χόλυγουντ φαίνεται πως επιστρατεύονται για την κινηματογραφική απόδοση της τραγικής δολοφονίας της Ρίβα Στίνκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λος Άντζελες, ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει ήδη προσεγγιστεί από παραγωγούς, προκειμένου να ενσαρκώσει τον ρόλο του «Blade Runner», ενώ η –Νοτιοαφρικανικής καταγωγής- Σαρλίζ Θερόν φημολογείται πως θα υποδυθεί την κοπέλα του, Ρίβα Στίνκαμπ.

Θυμίζουμε πως το 29χρονο μοντέλο δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον Πιστόριους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μέσα στο υπερπολυτελές σπίτι του ζευγαριού στην Πρετόρια. Ο Παραολυμπιονίκης αρνείται τις κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού, καθώς υποστηρίζει πως την πυροβόλησε επειδή την πέρασε για ληστή, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ελεύθερος με εγγύηση, μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσής του.

Πηγές του Χόλυγουντ αναφέρουν πως ήδη βρίσκονται στα σκαριά δύο σενάρια, και πως ένα από τα κορυφαία γραφεία της κινηματογραφικής βιομηχανίας πρόκειται, εντός λίγων εβδομάδων, να τοποθετηθεί επίσημα, σχετικά με την παραγωγή της ταινίας.

«Έχουμε έναν από τους πιο διάσημους αθλητές στον κόσμο υπό επιτήρηση, και μία πανέμορφη νεαρή γυναίκα που συνάντησε έναν βίαιο θάνατο» λέει μία πηγή. «Τα σενάρια άρχισαν να ξεπετάγονται μέσα σε μερικές ημέρες» υποστηρίζει.

Στη συνέχεια, η ίδια πηγή σύμφωνα με το koolnews.gr, τονίζει: «Ο Ράιαν έχει ένα είδος ήρεμου μαγνητισμού που ταιριάζει απόλυτα στο project. Επιπλέον, τον περιβάλλει ένα πέπλο μυστηρίου».

Και, ενώ ο Γκόσλινγκ έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική και να ξεκουραστεί, το νέο αυτό εγχείρημα σίγουρα θα αποτελέσει ένα μεγάλο δέλεαρ για την καριέρα του.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook