Τον ύπνο της έχει χάσει τις τελευταίες ημέρες η Αννίτα Πάνια, από άγνωστο που απειλεί τη ζωή της ίδιας αλλά και των μελών της οικογένειάς της. Τα τηλεφωνήματα γίνονται μέσα από τη φυλακή, όπου ο αλλοδαπός απειλεί τόσο την παρουσιάστρια, όσο και συνεργάτιδά της να προσέχουν κάθε τους κίνηση από εδώ και πέρα.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Espresso”, τα απειλητικά τηλεφωνήματα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, όταν άγνωστος επικοινώνησε μαζί της και της είπε ότι τηλεφωνεί από τις φυλακές. Πρόκειται για έναν κρατούμενο αλβανικής υπηκοότητας που ζήτησε οικονομική στήριξη από την Αννίτα με όχι και τόσο κομψό τρόπο, με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει.
 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κρατούμενος έθεσε τελεσίγραφο στην γνωστή παρουσιάστρια, που κατα καιρούς προσφέρει οικονομική βοήθεια σε κρατουμένους, λέγοντάς της πως αν δεν τον εξυπηρετήσει θα έχει κακά ξεμπερδέματα και επισημαίνοντας πως έχει γνωστούς εκτός φυλακής και εκείνη θα πρέπει να προσέχει. Από τα απειλητικά τηλεφωνήματα δεν γλίτωσε ούτε η εκπομπή της Αννίτας: “σας παρακολουθούμε όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα και στο κανάλι. Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά”, φέρεται να είπε ο άγνωστος στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής το βράδυ της Δευτέρας.
 
Αν και η παρουσιάστρια δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό στην εφημερίδα, η ίδια και ο Νίκος Καρβέλας είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι, ενώ έχουν επιστήσει την προσοχή και στην νταντά του γιού τους, Ανδρέα. Η γνωστή παρουσιάστρια πάντως φαίνεται πως το μόνο που είπε είναι ότι το θέμα είναι καθαρά προσωπικό και θα το χειριστεί μόνη της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook