Ερωτηματικά και ίσως αλγεινή εντύπωση προκαλεί η συμπεριφορά στενού συνεργάτη του γραφείου του Γιώργου Δεικτάκη στην ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Κρήτης.

Σύμφωνα με τα \”πουλάκια\” που έχουν αρχίσει και \”κελαηδούν\” για τη δράση του, ο εν λόγο κύριος  που είναι κοντά στο Γιώργο Δεικτάκη απ τα παλιά χρόνια και έχει ταλέντο στις εξωτερικές πωλήσεις φαίνεται πως τώρα τις συνεχίζει με ισχυρότερο \”χαρτί\” το υπηρεσιακό σταθερό τηλέφωνο της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Δεν εξηγείται αλλιώς,γιατί στελέχη άλλων πολιτικών γραφείων φαίνονται εξαγριωμένα από τον  κύριο που το χει δει εξουσία και πιέζει \”αριστερά-δεξιά\” ώστε να κλείνουν δουλειές (με το αζημίωτο;)

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Γιώργος Δεικτάκης δεν έχει πάρει πάλι είδηση,όπως είχε συμβεί  και στο παρελθόν, όταν στο πολιτικό του γραφείο είχε παρεισφρήσει ο γνωστός ασφαλιστής
που \”τύγχανε\” και εργαζόμενος στο ΠΑΓΝΗ χωρίς να πατάει ποτέ τα ποδαράκια του, αλλά και ο πολλά βαρύς σε κιλά \”ψευτο-Θόδωρος\” εξ Αθηνών.

Η στήλη δυστυχώς επιβεβαιώνεται όταν έγραφε με αφορμή την ανάληψη αυτής της θέσεως από τον πρώην βουλευτή,ότι θα πρέπει να προσέξει ποιους μαζεύει δίπλα του γιατί τον έχουν κυκλώσει τα γνωστά λιγούρια (δείτε εδώ).

Ο Γιώργος Δεικτάκης έχει πληρώσει στο παρελθόν \”πανάκριβα\” τα μπουμπούκια αυτά, πολλές φορές, και φαίνεται  να μην μαθαίνει απ τα παθήματα του…άγνωστο γιατί.

Για τον συνεργάτη του θα επανέλθουμε προσεχώς με περισσότερα αποκαρδιωτικά για όλους στοιχεία που θα πέσουν …\”εξ ουρανού\”…

Προς το παρόν ας του χτυπήσει την καμπάνα,γιατί θα ακολουθήσουν κακά μαντάτα.

Θυρωρός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook