Οριστικά και αμετάκλητα στο «Γεντί Κουλέ» θα διεξαχθεί το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα παρά την σθεναρή αντίδραση των Ηπειρωτών αλλά και της Ξάνθης (!) ενώ η σέντρα του θα γίνει στις 4.30 αντί για τις 5.15.

Ο λόγος που πήγε νωρίτερα η ώρα έναρξης του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννενα έχει να κάνει με την τοποθέτηση του φωτισμού καθώς οι άνθρωποι του ΟΦΗ καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες όμως τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

Έτσι, ο ΟΦΗ κατάφερε να πείσει την Σούπερ Λιγκ (αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες) ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την χρησιμοποίηση του «Γεντί Κουλέ» ενώ ο Μάνθος Πουλινάκης έδωσε το παρόν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. έχοντας στην κατοχή του και την έγγραφη άδεια από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Το θέμα χρησιμοποίησης του «Γεντί Κουλέ» τέθηκε σε ανοικτή ψηφοφορία στην Σούπερ Λιγκ και από όλες τις ομάδες μόνο ο ΠΑΣ Γιάννενα και η Ξάνθη ζήτησαν να γίνει το παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο ενώ όλες οι υπόλοιπες δεν είχαν καμία αντίρρηση!

Ο ΠΑΣ Γιάννενα αντέδρασε έντονα ζητώντας το παιχνίδι να γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο με αποτέλεσμα να τεθεί προς ψηφοφορία όπου προς… μεγάλη τους απογοήτευση όλες οι ομάδες τέθηκαν υπέρ του ΟΦΗ!

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook