Μια ισχυρότατη έκρηξη άκουσαν οι κάτοικοι των βορείων προαστίων τα ξημερώματα στις 04:00 έξω από το νυχτερινό κέντρο Εμπατή που βρίσκεται στο ύψος του κόμβου της Βαρυμπόμπης, στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα. Αγνωστοι είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του καταστήματος, το οποίο ήταν κλειστό. Ωστόσο μέσα ήταν ο ιδιοκτήτης και κάποιοι υπάλληλοι, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος.

Δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημαγια τη βόμβα και από την έκρηξη καταστράφηκε η πρόσοψη του καταστήματος και ο εξωτερικός χώρος. Οι άγνωστοι δράστες είχαν τοποθετήσει τη βόμβα κοντά στην είσοδο του νυχτερινού κέντρου. Αμέσως μετά την έκρηξη στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους σε ολόκληρη την περιοχή, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

Ο θόρυβος ήταν τόσο ισχυρός που ακούστηκε στην Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία, τη Νέα Κηφισιά, την Πολιτεία, την Εκάλη και τον Άγιο Στέφανο.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook