Σε ανακοίνωσή της για τα επεισόδια στα Χανιά, η Γραμματεία Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής :

\”Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή έδειξε το πραγματικό της πρόσωπό.

Ομάδα θρασύδειλων και μεθυσμένων μελών της, ανάμεσα τους και ο υποψήφιος βουλευτής Βλαμάκης, περιδιάβαιναν τους δρόμους της πόλης προκαλώντας με ναζιστικούς χαιρετισμούς. Και περνώντας έξω από τα γραφεία του ΚΚΕ συνέχισαν βρίζοντας και ενοχλώντας όποιον έβρισκαν μπροστά τους, ξένο και ντόπιο, τουρίστες, εργαζόμενους και επιχειρηματίες της παλιάς πόλης. Και αφού εκτόνωσαν το μένος τους σε μετανάστες στο κέντρο της πόλης, κατέληξαν στο ενετικό λιμάνι για καφέ!!

Η αναμενόμενη αντίδραση των πολιτών έδειξε ότι αυτό το φασιστικό κόμμα δεν μπορεί να θεωρείται συστατικό στοιχείο της κοινωνίας μας και ότι η δημοκρατία αποτελεί βασική μας αρχή, την οποία καλούμαστε να υπερασπιστούμε.

Καταδικάζουμε για πολλοστή φορά τις συγκεκριμένες ενέργειες της φασιστικής Χρυσής Αυγής. Οι μνήμες είναι νωπές και ξέρουμε που οδηγούν τέτοιου είδους μορφώματα.

Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης αλλά και τους πολίτες να μην επιτρέψουν την εξάπλωση φασιστικών και τραμπούκικων μορφωμάτων, που θέλουν να αποκαλούνται κόμματα\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook