Τρίτη και τελευταία καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στο «Βράδυ» της Πέμπτης ήταν η Πόπη Τσαπανίδου.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε ποιο είναι το βαφτιστικό της όνομα, αλλά μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά από τον χαμό του συζύγου της σε τροχαίο ατύχημα, όπως και για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί.

«Θέλω να καλωσορίσω στο στούντιο μια γυναίκα που είναι μια πολύ σοβαρή δημοσιογράφος, που κάνει εκπομπή κάθε μέρα στην τηλεόραση και το όνομά της αναφέρεται σε πολλές αντρικές και γυναικείες παρέες ως μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες. Είναι μητέρα τριών παιδιών, αλλά παρόλα αυτά είναι και… Παρθένα! Μου είπε ότι αν το πω αυτό στον αέρα, δε θα μπει στο στούντιο. Για να δούμε, τώρα που το είπα, θα μπει τελικά;», είπε γελώντας  ο Πέτρος Κωστόπουλος στον πρόλογό του για να την υποδεχτεί.

Μόλις η Πόπη Τσαπανίδου κάθησε απέναντί του είπε αστιευόμενη κι εκείνη: «Το σκέφτηκα λίγο είναι η αλήθεια πριν μπω στο στούντιο, αλλά μετά λειτούργησε μέσα μου ο επαγγελματίας κι έτσι είπα να έρθω. Ναι, το όνομά μου βγαίνει από το Παρθένα. Κι έλεγα τι θα αποκαλύψω τελικά στην εκπομπή απόψε. Ορίστε..αποκάλυψα το όνομα λοιπόν!».

\"\"

Λίγο αργότερα, στη διάρκεια της συνομιλίας τους, εξομολογήθηκε στον οικοδεσπότη της εκπομπής:

 «Όταν ήμουν 20 ετών απέκτησα την πρώτη μου κόρη και μετά από τρία χρόνια απέκτησα και τις δίδυμες μου. Το ατύχημα του συζύγου μου συνέβη αμέσως μετά τον πρώτο υπέρηχο που έμαθα ότι είμαι έγκυος με δίδυμα. Είναι μια ιστορία που λες ότι συμβαίνει μόνο στα μυθιστορήματα και ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο σε σένα δε θα μπορέσεις να το αντέξεις. Αλλά τελικά το αντέχεις, αν είναι πολύ δύσκολο. Και το αντέχεις μόνο αν επιλέξεις να το κάνεις. Εγώ δεν είχα περιθώρια να μην αντέξω. Ξέρεις πότε κατάφερα να το ξεπεράσω και να συμβιβαστώ με αυτό; Πριν από τρία χρόνια, που έκλαψα για πρώτη φορά. Θέλει σκληράδα η ζωή για να τα πας καλά. Τώρα μπορώ να μιλήσω για αυτό το γεγονός, γιατί μπορώ πια να το διαχειριστώ. Και θέλω να πω στις γυναίκες που ενδεχομένως περνούν μια παρόμοια κατάσταση ότι γίνεται να το ξεπεράσεις, με πολλή δύναμη και πάλη».

 Όσο για το αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί στο μέλλον: «Είναι δύσκολη ερώτηση αυτή. Η αλήθεια είναι ότι εγώ έζησα με την έλλειψη της οικογένειας. Και εννοώ την κανονική οικογένεια που να έχει μπαμπά-μαμά και παιδιά. Ο γάμος είναι σοβαρή υπόθεση, γιατί έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Πρέπει να είσαι τυχερός και ισορροπημένος άνθρωπος για να βρεις κάποιον που να ταιριάξεις μαζί του και να είναι σωστός για κάτι τέτοιο. Κι εμένα ένας άνθρωπος μου αρέσει να είναι ωραίος άνθρωπος. Δε με νοιάζουν τα πτυχία του, αλλά να έχει ωραία κουλτούρα, να είναι καλλιεργημένος. Κι αυτό ισχύει και για τις ερωτικές, αλλά και για τις φιλικές μου σχέσεις. Πάντως, όχι, ακόμα δεν παντρεύομαι. Δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον. Γιατί έχουν δει πολλά μάτια μου, έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μου και έχω δει από τις φίλες μου τι έχουν περάσει κατά καιρούς, οπότε δεν ξέρω. Δε θέλω να πω τίποτα ακόμα, γιατί ό, τι έχω πει μέχρι στιγμής, Πέτρο, το έχω λουστεί».


yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook