Συνεχίζεται για μία ακόμη μέρα ο αποκλεισμός των ταμείων του νοσοκομείου Ιεράπετρας. Η Ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας μετά στην συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ αποφάσισε για την πορεία των κινητοποιήσεων.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

\”Η Ανοιχτή Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα Μαρία Λιουδάκη εκτίμησε ότι ο τριήμερος αποκλεισμός των ταμείων του Νοσοκομείου μας πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία τόσο ως προς τη συμμετοχή σε αυτήν, όσο και ως προς την ενημέρωση του κόσμου που επισκέφθηκε το νοσοκομείο.

Με δεδομένο ότι

1) αυτήν την Παρασκευή, 5/4, θα συζητηθεί στο ΚΕΣΥΠΕ το θέμα του αυτοδιοίκητου του νοσοκομείου μας, το οποίο θα παρουσιάσει και θα υπερασπιστή ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ, κος Γρηγοράκης, όπως είχε δεσμευτεί κατά την 3ήμερη κατάληψη που είχαμε πραγματοποιήσει στην υπηρεσία του,

2) καταφέραμε να συντάξουμε το φάκελο υπεράσπισης του αιτήματός μας παρά την άρνηση του διοικητή του νοσοκομείου μας, κου Μαρκόπουλου, να βοηθήσει σε αυτό και να στηρίξει την προσπάθεια, αποφασίσαμε:

• Τη συνέχιση του αποκλεισμού των ταμείων του νοσοκομείου Πέμπτη και Παρασκευή (4 και 5 Απριλίου).

• Την πραγματοποίηση Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας και κάλεσμα συμμετοχής όλων των κατοίκων και φορέων της πόλης αύριο Παρασκευή.

• Πλατιά καμπάνια στην πόλη όλες τις επόμενες μέρες

• Νέα συνέλευση την επόμενη Τετάρτη 10/4. \”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook