Παρόν στις εξελίξεις δηλώνει ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, δίνοντας την δέσμευση πως εφόσον και όταν υπάρξει νέος επενδυτής θα βρίσκονται δίπλα του, με την προϋπόθεση ότι θα λειτουργήσει πάνω στις δομές της εταιρίας, σε μια ορθολογιστική διαχείριση, στην ύπαρξη εσόδων και στη στήριξη του κόσμου.
Αναλυτικά 
«Ως Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, από την πρώτη μέρα της ενεργού ανάμιξής μας στα δρώμενα της εταιρίας, υπηρετήσαμε και υπηρετούμε με πάθος και συνέπεια το όραμα για έναν ΟΦΗ πολυμετοχικό, αυτοχρηματοδοτούμενο και θεμελιωμένο στις δικές του, υγιείς δυνάμεις και σε διαρκή επαφή και διάδραση με την τοπική κοινωνία. Η φετινή χρονιά απέδειξε περίτρανα, σε πείσμα των Κασσάνδρων που μιλούν για «αποτυχημένο μοντέλο», ότι ένας τέτοιος ΟΦΗ είναι εφικτό να υπάρξει.
Τα έσοδα ρεκόρ από το πλάνο marketing της εταιρίας (τριπλάσια σε σχέση με την καλύτερη χρονιά του παρελθόντος), από τα εισιτήρια διαρκείας (ιστορικό υψηλό), από την πώληση μετοχών με τη μορφή κουπονιών (έχει μέχρι στιγμής διατεθεί στον απλό κόσμο ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τις αδιάθετες μετοχές καθιστώντας τον, ουσιαστικά, ως έναν από τους μεγαλομετόχους πλέον), από την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων αλλά κυρίως από τη συγκινητική ανταπόκριση των φιλάθλων του ΟΦΗ είναι οι πιο αδιάψευστοι μάρτυρες που επιβεβαιώνουν ότι, ναι, υπάρχει και ένα άλλο μοντέλο λειτουργίας μιας ΠΑΕ. Αν η ομάδα δεν είχε το βραχνά των προηγούμενων χρήσεων και τις αμαρτίες του παρελθόντος στην πλάτη, θα μπορούσε σχεδόν να αυτοσυντηρηθεί φέτος.
Από την πρώτη μέρα αντιμετωπίστηκε θέμα επιβίωσης. Η δύναμη που άντλησε η ομάδα από τα παραπάνω έσοδα την οδήγησε στο να αποπληρώσει μεγάλο μέρος των άμεσων και ληξιπρόθεσμων οφειλών της και να ξεφεύγει από τις συμπληγάδες της αφαίρεσης βαθμών και των διαφόρων λογιών καλοθελητών που την περίμεναν στη γωνία. Το ΔΣ της ΠΑΕ, έκτακτης ανάγκης και ύστατης ώρας, στελεχώθηκε από ανθρώπους που δεν είχαν, μεν, την οικονομική επιφάνεια να καλύψουν τις τεράστιες οφειλές, αλλά με συγκινητική τους αγάπη για τον ΟΦΗ, την κοινωνική τους δράση και την ανάμιξή τους με τα κοινά εξασφάλιζαν πάντοτε πολύτιμες λύσεις ώστε να επιτευχθεί η βιωσιμότητα της εταιρίας. Χάρη στη συλλογική προσπάθεια και δουλειά φιλάθλων, συνδέσμων, φορέων και ΠΑΕ, την ενότητα και την απεριόριστη αγάπη όλων η ομάδα έφτασε ως εδώ, καταγράφοντας ένα μικρό θαύμα.
Σήμερα αντιμετωπίζεται η πρόκληση της επόμενης μέρας. Για μας, η λύση βρίσκεται και πάλι στη συλλογική δράση και στις στοχευόμενες ενέργειες. Με αυτό το όραμα και το πνεύμα συνεχίζουμε να «πολιτευόμαστε» στα κοινά της ομάδας και εξακολουθούμε να καταθέτουμε ιδέες και προτάσεις. Ως οπαδοί των ρεαλιστικών προσεγγίσεων, των εφικτών λύσεων και της πολλής δουλειάς, και όχι θιασώτες των από μηχανής θεών.
Για το θέμα του «επενδυτή», δεν είμαστε σε θέση δυστυχώς να προσφέρουμε καμία ουσιαστικότερη ενημέρωση, πέραν των γνωστών διαρροών στον τοπικό τύπο. Δεσμευόμαστε ότι, εφόσον και όταν υπάρξει «επενδυτής», θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το όραμά μας για τον ΟΦΗ, από οποιοδήποτε πόστο. Άλλωστε, φανταζόμαστε ότι κανείς δεν θα έρθει να «σκορπίσει χρήμα» ως σωτήρας εξ ουρανών. Όποιος ενδιαφερθεί ειλικρινά να συμμετάσχει ως κύριος μεγαλομέτοχος στην εταιρία, θα το πράξει προφανώς προσδοκώντας στη λειτουργία των δομών της εταιρίας, σε μια ορθολογιστική διαχείριση, στην ύπαρξη εσόδων και στη στήριξη του κόσμου.
Ευχόμαστε στο Νίκο Μαχλά καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθεια που έχει αναλάβει και ταυτόχρονα δηλώνουμε παρόντες και για την επόμενη μέρα, όποια και αν είναι αυτή»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook