Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν, να συμμετάσχουν ως εθελοντές στις δράσεις για την εκστρατεία προώθησης της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας με θέμα: «Στις Βιβλιοθήκες ο Κόσμος είναι πολύχρωμος», που πρόκειται να υλοποιηθεί το φετινό καλοκαίρι στα Χανιά, σε συνεργασία με το Future Library – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

– Είστε δάσκαλος, καθηγητής, νηπιαγωγός;
– Έχετε κάποιες ιδιαίτερες δεξιότητες; (χειροτεχνία, ζωγραφική, θέατρο, κλπ)
– Χαίρεστε να δουλεύετε με παιδιά;
-Θέλετε να στηρίξετε το κοινωνικό έργο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων και να αξιοποιήσετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας;

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.

Οι αιτήσεις – τις οποίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατόπιν αιτήματός στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] – θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 26 Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από την υπεύθυνη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας και προϊσταμένη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Χανίων κα Χουδαλάκη Βιβή στο τηλέφωνο 2821 3 41662 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook